Вицепрезидентът Илияна Йотова:Живеем в несигурни дни, нуждаем се от стабилно правителство

„Живеем в несигурни дни и се нуждаем от стабилно и работещо правителство. Всички, които се борехме против модела на управление, трябва да проявим разум и да се опитаме да изградим онези мостове, които да направят работеща алтернативата. Да изискаме от тези, които изпратихме в българския парламент, да поставят интереса на хората на България над политиканстването, егоизма, партизанщината“. Това е позицията на вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя смята, че са направени първите, най-трудни стъпки за връщане на държавността.

Вицепрезидентът заяви, че всеки ден от работата на служебния кабинет е много труден, но той се справя, защото чувства подкрепата на хората, гарантира стабилност и сигурност.

„Президентската институция настоява за актуализация на бюджета, за да бъдат спокойни българските граждани в идващите трудни месеци. Закъсняваме и с внасянето в Европейската комисия на Плана за възстановяване и устойчивост“, подчерта вицепрезидентът Илияна Йотова.

„За да се справим с идващите кризи, трябва да сме единни. Силата на българина винаги е била в единството. Всички политици цитират надписа на фасадата на българския парламент „Съединението прави силата“, но малцина наистина го разбират“, посочи вицепрезидентът.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене