Слави Трифонов с нова атака срещу Христо Иванов

Слави Трифонов отново атакува Христо Иванов чрез следния пост във Facebook.

„Днес Христо Иванов отново е коментирал биографиите на номинираните министри от “Има такъв народ”. По този повод искам да споделя една хипотеза. Ако “Има такъв народ” беше номинирал за министър-председател Христо Иванов, от „Демократична България“ и кръга около тях щяха да кажат следното:

„О, не – не става! Бащата на Христо Иванов е бил член на Българската комунистическа партия. Майката на Христо Иванов също е била член на Българската комунистическа партия. Тя е известна и с един митинг, на който държи пламенна реч в защита на Ахмед Доган, който според нас днес реди правителството на Слави Трифонов.

Христо Иванов е бил строителен работник, завършил е право, но не е известно да е работил като адвокат и не е известно да е имал клиенти.

Всъщност, вписан е като адвокат през 2002 г., но поради неплащане на членски внос в Софийска адвокатска колегия е бил глобяван нееднократно и е бил лишен от правото да упражнява адвокатската професия.

По-късно единствената му работа е да е в неправителствени фондации и организации.

През 2014 г. Христо Иванов става служебен министър и вицепремиер в кабинета на професор Георги Близнашки, виден представител на Библиотекарския кръг, който според нас днес реди правителството на Слави Трифонов. След това става министър и на Бойко Борисов, който е „мутра“ и „част от мафията“, по думите на самия Христо Иванов. Думи, изречени от Иванов преди да се съгласи да бъде … министър на Борисов. След като става министър на Борисов, Христо Иванов казва, че това са смешни неща, употребил е площаден език и с господата Борисов и Цветанов работи абсолютно колегиално.

По-късно Христо Иванов участва в тайни срещи за сформиране на нов политически проект. В основата на срещите е бизнесменът Иво Прокопиев, сочен за кадровик и лобист в няколко министерски съвета. В срещите участват и редица съвременни журналисти и анализатори, които днес громят Слави Трифонов из интернет, че някой му реди правителството.
По-късно Христо Иванов става един от главните виновници за разцеплението на десните. Разцепление, което оставя всички десни партии извън парламента за срок от цели 4 години“, написа Трифонов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене