25 години от смъртта на баба Ванга, какво ни завеща?

“Витке, в болницата, ако ме вкарат, жива нема да излеза.” Това са последните думи на петричката пророчица Ванга към най-близкия ѝ човек в последните години от живота ѝ – вдовицата Витка, с която делят една малка стая в схлупената къщурка на Рупите. “В събота я откарахме в болницата, в неделя ни изпратиха писмо, че Ванга е починала”, разказва Витка. А в линейката от Петрич до София Ванга стиска до синьо ръката ѝ, предусещала края си.

Пророчицата напуска този свят преди 25 години на днешната дата – 11 август, точно както е предрекла, в болнична стая. Нека днес си спомним какви заръки ни остави Ванга.

Тя призовава да се живее в хармония със света, да се избягва злото и личния интерес, да се работи честно и да се помага на нуждаещите се.

А ето и нейните заръки за постигане на щастието в ежедневието:

На прага ако има подкова или православен кръст – късметът никога няма да прехвърли извън къщата.

Не оставяйте ножа на масата или забоден в хляба – ще изплашите щастието.

Винаги носете метална монета във вашия портфейл, за да печелите пари по-лесно.

Когато купувате свещи в църквата, оставете и дарение.

„Наричайте“ и мислете винаги с добри помисли.

На масата избягвайте лоши думи – храната поглъща отрицателното.

Най-силното наричане за късмет от Ванга – Най-силното наричане за късмет се прави в петък.

В собственото си легло при изгрев слънце.

Затворете очи, представете си колко сте щастлив, намислете си желание и помислете за необходимостта да привлечете щастливо събитие, след което изпълнете следните стъпки: Кажете думите:

“Желанието ми ще се сбъдне, защото е така заповядано.” Повторете думите 9 пъти. След 4 часа отидете на прага на къщата и прошепнете същите думи три пъти. Успехът ще дойде, както сте си го помислили.

Има още една много силна заръка на Ванга за постигане на желаното и късмет, но трябва да се подготви предварително. Три дни трябва да сте на строги пости, да ядете само плодове, зърнени храни и зеленчуци.

Също трябва да се откажете от всички лоши навици. След това се извършват няколко действия: Отивате в църквата и не говорите с никого по пътя.

Преди да отидете в църквата, кажете молитва. В храма купете 7 свещи и ги поставете пред различни икони. Молете се на светиите за късмет, щастие и здраве.

Пожелайте на хората здраве и благополучие. Когато пристигате вкъщи, кажете думите: “Светии, смирено се моля за помощ. Простете ми грешките, за прошка моля и благословение. Дарете ми щастие и защита от бедствия. Амин.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене