Със своя голям автобус и със своя образ Николина Чакърдъкова стартира своята обиколка из Благоевградска област

AVTOBUS PREDIZBOREN SHTAB-GOCE DELCHEV2

Отново по нетрадиционен начин народната певица  Николина Чакърдъкова, като водач на листата на АБВ, започва своята  предизборна кампания. Автобусът, с който по принцип пътува певицата за концерти сега е облепен с нейния лик и е превърнат в пътуващ предизборен щаб.

Началото на обиколката започна от Симитли, където Николина Чакърдъкова заедно със Спас Велков, Людмила Манова и Васил Циров – кандидати за народни представители от листата на АБВ, се срещнаха със симпатизанти и граждани. Те разговаряха дълго със всички и отговаряха внимателно на всеки един въпрос. „Не спирайте да вярвате в доброто, винаги има смисъл да се гласува. Аз не съм политик, аз съм една от всички вас и отивам в парламента, заради всички нас, с надеждата животът на всички ни да стане по – добър”, каза Николина

След това се отправиха към Зелендол  на събора по повод „Малка Богородица”.  Хората посрещнаха пиринския славей с много цветя и желание да си попеят заедно с нея, защото в песните намират утеха от сивото ежедневие. Николина сподели, че на всички ни трябва сила и воля,за да се променят нещата в държавата ни. „Не си продавайте душата за 50 лева, защото ние, нашето бъдеще струва много повече и е много по – важно .”

В Благоевград въпреки лошото време успя да направи разходка из града и да се срещне с граждани.

Вечерта в Симитли Николина Чакърдъкова откри празника на града. Лошото време не попречи на хората да се съберат и да чуят думите и песните на Николина. След концерта тя сподели: „Щастлива съм, че хората ми се радват, това значи че все още ми имат доверие, вярват в мен. За мен политиката не е самоцел, а искам да помагам на всички мои сънародници”

Николина Чакърдъкова – водач на листата на АБВ за 1 МИР – Благоевград Във вторник от 19:00 часа на площада, пред Културния дом, в гр. Сандански ще открие официално предизборната си кампания с грандиозен концерт – спектакъл на голяма сцена на открито с  много ефекти, осветление, декор и разбира се хубави народни песни!!!

AVTOBUS PREDIZBOREN SHTAB-GOCE DELCHEV2

BLAGOEVGRAD

SIMITLI

SIMITLI2

SIMITLI3

SIMITLI4

SIMITLI5

SIMITLI6

ZELEN DOL

ZELEN DOL2

ZELEN DOL3

ZELEN DOL4

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене