Кметът Радослав Ревански забрани ползването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи и други в община Белица

Кметът на община Белица Радослав Ревански забрани ползването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи и други, със заповед от днес.
На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА и във връзка с §2,т.3 от Допълнителните разпоредби на Наредба №4 от 14.09.2004г. за условията и реда за присъединяване на потребителите и за ползване на водоснабдителните и канализационните системи и във връзка с намаления дебит на питейните източници на територията на община Белица и осигуряването на редовно подаване на питейна вода за населението
З А Б Р А Н Я В А М :
Ползването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи, миене на улици, моторни превозни средства, балкони и др. подобни дейности.
Забраната важи за всички населени места на територията на Община Белица.
При нарушаването на забраната на физическите лица се налага наказание глоба в размер от 50,00 лв. до 500,00 лева, а на юридическите лица и едноличните търговци –имуществена санкция в размер от 100,00 лв. до 2000,00 лв.
Контрол по изпълнението на настоящата заповед се осъществява от съответните кметове и кметските наместници.
Настоящата заповед да се обяви на информационните табла на общината, на електронния сайт на община Белица и в кметствата по населените места.
КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛИЦА:
РАДОСЛАВ РЕВАНСКИ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене