ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: Amore mio – Светла Иванова / Дамян Попов

Светла Иванова с нова песен след 10 години пауза

Атрактивната Светла Иванова, позната на меломаните с хитовете си от съвсем близкото минало, се завърна ударно на музикалната сцена. Тези дни премиера направи новият й проект „Amore mio“, който е в дует с нейния колега и добър приятел Дамян Попов. Парчето е приканващо за танци в латино стил и още първите коментари го определят като обещаващ свеж летен хит.
Вярна на стила си, Светла показва перфектна форма във видеото, която се дължи на йога заниманията и медитациите, на които изпълнителката се отдава активно в последните 10 години.
В тази уж дълга пауза, която певицата прави, тя изобщо не се е отделяла от емоцията и радостта, която й носи музиката. Издава 3 музикални албума и книги, но с „Вълшебни песнички“ за раздвижване и отпускане за родители и деца, които се радват на голям успех.
„Бях забравила колко е хубаво да създадеш песен, която носи толкова прекрасно настроение, кара те да се усмихваш и най-вече да караш и други хора да го правят!“, споделя Светла Иванова. „Вярвам, че ще усетите положителната енергия, която носи и вложихме в нея! Изтанцувайте го този живот със стил и усмивка!“, съветва тя.
Чаровната йога инструкторка, певица и писател обещава, че до края на годината ще промотира и самостоятелна песен, която вече е избрала.


Екипът, който работи по „Amore mio“, е:
Музика: Жени Джамбазова
Текст: Светла Иванова
Аранжимент: Калин Димитров
Запис, смесване и мастеринг: Иван Иванов / и Ани за Pro X студио/
Режисьор: Ники Скерлев
Само за ден гледанията на песента в първия канал, където бе публикувана, надхвърлиха 30 хиляди.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене