След инцидент с джип в Рила! Загина Антон Петров-Хамстера, пострадаха и двама от Благоевград

етирима души, пътуващи с джип, са пропаднали в пропаст високо в Рила планина между хижа Македония и местността Турското парче. тази нощ. Един от тях е загинал, останалите са закарани за лечение в “Пирогов”. Починалият е Антон Петров по прякор Хамстера. Сред пострадалите има и двама от Благоевград.

Инцидентът станал по време на оф роуд каране. Има жертва и трима пострадали. Те са работници на рибарника на брата на Алексей Петров, намиращ се високо в планината и са на възраст 27 г., 41 г. и 51 г.

Той е шофирал джипа, който се е преобърнал в стръмна местност. Пострадали са тримата му спътници, които са транспортирани в “Пирогов”. Няма опасност за живота им. Цяла нощ екипи на полицията правеха оглед на мястото, което е високо в планината.

Антон Петров е знакова фигура в криминалния свят в последните няколко години. Собственик е на няколко фирми. Той е един от задържаните от групата за отвличания “Наглите”. Сочен е за приближен на бившия съветник на ДАНС Алексей Петров. Беше и сред обвиняемите по делото “Октопод”, но преди две седмици беше оневинен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене