Хороскоп за 29 юли

ОВЕН
Силно благоприятен ден и вероятно най-добрият за тази седмица за Овните. Благотворното въздействие касае по-силно хората на изкуството и науката. Предвижда се ярка изява и реализация за вас. На работното място ще се справите безупречно със задълженията си и ще постигнете блестящи резултати. Чувствате се в чудесна форма, нищо не ви плаши.

ТЕЛЕЦ
Четвъртък е много хубав за Телците, особено за дамския състав. Денят се характеризира с любовното настроение у мнозина и като че ли всичко останало е без значе-ние за вас. Не е изключено приготовление за скорошно бракосъчетание. В по-негативна светлина обаче е служебният ви четвъртък. Човек, на когото вярвате, ще ви нарани и разочарова.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са в особено настроение в четвъртък. От една страна, сте потиснати, с чувство за финансова онеправданост и дори ограбеност. От друга – силният оптимизъм ви зарежда с действеност и решителност за справяне. Едва ли ще имате непреодолими препятствия, които да попречат на движението ви днес. Бъдете търпеливи!

РАК
Като се изключат някои домашни неприятности, за които не може да се обвинява денят, днес ще се радвате на служебни, финансови и други успехи. Вероятно най-голямата ви сила е по парични въпроси, но контактите също не могат да се отминат без внимание, защото са положителни. Ще бъдете изненадани.

ЛЪВ
Благоприятен е четвъртък за Лъвовете. Делата ви се движат добре, но не би било грешно, ако сте по-бдителни за действията на колеги или партньори. Има опити от някои хора да ви причинят делова вреда, което вероятно е някакъв вид отмъщение. Но тези процеси са лесно овладяеми и ще имате успешен четвъртък в службата.

ДЕВА
Все още продължава неизяснената финансова ситуация при мнозина от Девите. Единственият и най-важен фактор, с който е необходимо да се съобразявате, е мълчанието. Имате силни скрити врагове, които само чакат да научат нещо, за да ви вредят. Постоянно ви преследват с интригите си и говорят клевети, и така делата ви не вървят.

ВЕЗНИ
Днес Везните са твърде нерешителни, поради което ще последват куп неприятнос-ти. Те започват от дома ви, където някои “приятели” злословят против вас точно за да ви създадат неприятности. В четвъртък принципно се налага да се пазите от интриганти, не споделяйте лични въпроси. Иначе в деловия живот нещата се развиват успешно.

СКОРПИОН
Четвъртък ще донесе успех на Скорпионите. Блестящ работен ден, който е валиден за всички от вас. Ще окажете и мощна съпротива спрямо онези, които се опитват да ви провокират по някакъв начин. В това отношение мъжете от зодията са по-из-явени. Неприятно развитие се предвижда за контактите ви в четвъртък.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците имат добър ден и няма да ви навестяват трудности. Единственият проблем, с който не бихте могли да се справите, е да си вземете парите, дадени назаем. Вероятно услугата е към приятел, който се опитва да ви заблуждава и зад гърба ви “плете” интриги, не се доверявайте. Замислете се за бъдещите си контакти на работното място. Спорен ден за хората на изкуството.

КОЗИРОГ
Днес мнозина от Козирог ще бъдат обект на “злите езици” в службата си. Ще се защитите успешно против нападките им, но в крайна сметка ще останете огорчени поради самия факт. Така работният ден се превръща в арена на конфликти, които няма да ви позволят да имате задоволителни резултати в деловите си задачи. Образувате си нерви, които ще пренесете и у дома си.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите ще имат успешен четвъртък. Това се отнася буквално за всичко, с което ще се заемете днес. Ще имате финансов успех, положителни контакти, висока работоспособност, успехи в бизнес делата. Онова, за което няма да имате шанс, е да пътувате зад граница днес. Възможни са грешки в документите, свързани със службата или изготвени за някакво дело. Неприятно развитие се предвижда за контактите ви в четвъртък.

РИБИ
Рибите също ще се надяват на благодатен четвъртък. Днес най-ярко изпъкват вашите професионални и финансови дела. В това отношение може да се надявате на пълен успех. Разчитайте предимно на собствените сили и вършете работата си самостоятелно, доколкото това е възможно. Известни неприятности за бизнесмените, ще им бъде отказано сътрудничество. Известни неприятности за бизнесмените, ще им бъде отказано сътрудничество. Иначе в деловия живот нещата се развиват успешно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене