Хороскоп за 28 юли

ОВЕН
Дос­та объ­рка­ни са Ов­ни­те днес и има­те ос­но­ва­ние да не се до­вер­ява­те на дру­ги­те. За някои ед­на от при­чи­ни­те за то­ва със­тоя­ние е пред­стоящ брак, а при дру­ги – път в чуж­би­на. Не се из­ключ­ва и съ­че­та­ва­не­то на две­те при­чи­ни. Дей­стви­тел­но е оп­рав­да­но по­доз­ре­ние­то ви спрямо лич­нос­ти, с кои­то кон­так­ту­ва­те. Па­зе­те се от ли­це­ме­рие.

ТЕЛЕЦ
Сряда е чу­де­сен ден за Тел­ци­те. На со­лид­ни по­зи­ции сте и мо­же­те да има­те дос­та ефе­ктив­ни ре­зул­та­ти в дей­нос­тта, сти­га да не се под­да­ва­те на лю­бов­ни емо­ции. Вни­ма­вай­те и с па­ри­те си днес, за­що­то не сте зас­тра­хо­ва­ни от из­ма­ми. На ра­бот­но­то място ще има­те до­бър ден, ще мо­же­те да се пол­зва­те от ус­лу­ги­те на мъж.

БЛИЗНАЦИ
Мно­зи­на Близ­на­ци ще хит­ру­ват днес с ми­съл­та, че то­ва е на­чи­нът за справ­яне с проб­ле­ми­те. Гре­ши­те, няма­те ясна пред­ста­ва за си­туа­ция­та и е въз­мож­но да из­гу­би­те не­чие до­ве­рие. За някои денят е ва­жен, за­що­то имат на­ме­ре­ние за пъ­ту­ва­не. В та­зи връз­ка е въз­мож­но да пос­тиг­не­те пе­чал­би. За биз­нес­ме­ни­те се оче­рта­ва неп­рия­тен ден за пар­тни­ра­не.

РАК
Дос­та за­дъл­бо­чен е фи­нан­со­вият проб­лем за Ра­ци­те в сряда. За­бавя се и по­лу­ча­ва­не­то на нео­чак­ва­ни па­ри. То­ва дей­стви­тел­но е из­нерв­ящо, но ако се под­да­де­те на емо­ции­те си в служ­ба­та, ще си при­чи­ни­те го­ле­ми неп­рия­тнос­ти. Ов­лад­явай­те се и бъ­де­те ре­зер­ви­ра­ни в об­щу­ва­не­то с око­лни­те. Не се пре­до­вер­явай­те, за­що­то ще сгре­ши­те.

ЛЪВ
В сряда Лъ­во­ве­те са оп­ти­мис­ти и в мно­го слу­чаи има­те пра­во, но по­ве­че­то от вас се дър­жат съв­сем неан­га­жи­ра­но към пред­стоя­щи­те им де­ла. Ве­роя­тно раз­чи­та­те на из­вою­ва­ни пре­димс­тва и на опи­тнос­тта, кои­то при­те­жа­ва­те, но не е из­клю­че­но да се про­ва­ли­те. Ако де­ла­та ви са свър­зва­ни с пъ­ту­ва­не, рис­кът се уве­ли­ча­ва още по­ве­че.

ДЕВА
За Де­ви­те сряда е ус­пеш­на. Ра­бо­те­те са­ми по всич­ко, с кое­то въз­на­мер­ява­те днес да се зае­ме­те, за­що­то име­нно по то­зи на­чин е га­ран­ти­ран ус­пе­хът ви. Биз­нес­ме­ни­те ед­ва ли ще ус­пеят да раз­ре­шат фи­нан­сов проб­лем, за­що­то па­ри­те, кои­то оча­кват, все още не са прис­тиг­на­ли. Някои от вас ще бъ­дат ра­зо­ча­ро­ва­ни по по­вод из­вес­тие от слу­же­бен ха­рак­тер.

ВЕЗНИ
Ка­то ра­бо­тен ден сряда е дос­та спо­кой­на за Вез­ни­те. На пре­ден план из­пък­ва из­ява­та на ра­бот­ни­ци­те в об­лас­тта на нау­ка­та и из­кус­тво­то. По­ра­ди про­фе­сио­нал­ни ан­га­жи­мен­ти мно­зи­на от вас ще пъ­ту­ват в стра­на­та или в чуж­би­на. Реа­ли­за­ция­та не е си­гур­на, ос­вен че ни­как не е из­клю­че­но да се са­мо­заб­луж­да­ва­те от­нос­но при­до­бив­ки­те.

СКОРПИОН
Скор­пио­ни­те имат теж­ка сряда. За ед­ни от вас е лош ра­бо­тен ден, през кой­то, въп­ре­ки че ще ра­бо­ти­те неот­лъч­но, пос­ти­же­ния­та ви ще бъ­дат скром­ни. Ве­роя­тно трябва да сме­ни­те под­хо­да. При някои има злоу­пот­ре­ба с ма­те­риал­ни­те средс­тва, кои­то са ви по­ве­ре­ни, и се опи­тва­те да прик­ри­ва­те дей­ствия­та си. Не­за­бав­но поп­ра­ве­те греш­ка­та.

СТРЕЛЕЦ
Не­мар­ли­ви и раз­пи­ле­ни са Стрел­ци­те днес и мно­зи­на се­риоз­но ще се за­мислят как­ва при­чи­на да на­мерят, за да не оти­дат на ра­бо­та. В някои слу­чаи то­ва на­ме­ре­ние е про­дик­ту­ва­но от же­ла­ние­то за па­рич­ни при­до­бив­ки и та­ка­ва реа­ли­за­ция е на­пъл­но въз­мож­на днес. За някои се на­ла­га пъ­ту­ва­не, при кое­то ще осъ­щес­тви­те на­ме­ре­ния­та си. Приемете фактите около някаква раздяла.

КОЗИРОГ
Сряда ви из­правя пред слу­жеб­ни из­пи­та­ния, кои­то се из­раз­яват в съ­пер­ни­чес­тво с ко­ле­ги. Вие доб­ре ум­ее­те да до­каз­ва­те ка­чес­тва­та си и не е необ­хо­ди­мо чрез кон­фрон­та­ция да за­щи­та­ва­те по­зи­ции­те си. По по­до­бен на­чин стоят не­ща­та и в лич­ния жи­вот за мно­зи­на от Ко­зи­рог. В ин­тим­ни­те от­но­ше­ния се за­беля­зва опит за над­мо­щие, но грешите с прекомерната преса в отношенията.

ВОДОЛЕЙ
Про­ти­во­ре­чи­ви са Во­до­леи­те в сряда, за­що­то хем ис­кат да са по­лез­ни на дру­ги­те, хем се опи­тват да хит­ру­ват. Но вие не сте от то­зи тип хо­ра, на кои­то се от­да­ва лес­но да се дър­жат ка­то из­мам­ни­ци. Ед­ва ли ще мо­же­те да про­ка­ра­те по­до­бен под­ход. Днеш­ния ден е доб­ре да пос­ве­ти­те из­цяло на про­фе­сио­нал­ни­те си за­дъл­же­ния и без никакви отлагания да ги изпълнявате.

РИБИ
В сряда за Ри­би­те съ­щес­тву­ват неп­рия­тни влия­ния, кои­то ви съз­да­ват по­ви­ше­но нап­ре­же­ние. Дру­ги от вас са дос­та раз­сея­ни и ра­бо­та­та им е ли­ше­на от пред­ва­ри­тел­но ос­мисл­яне. За да пос­тиг­не­те про­фе­сио­на­лен ус­пех, е ху­ба­во да дей­ства­те по поз­на­тия ви на­чин. Част от пред­ста­ви­те­ли­те на зна­ка са се на­со­чи­ли към па­рич­ни или материални при­до­бив­ки. Не занимавайте хората с проблемите си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене