СПА селото Огняново строи красив парк за отдих и развлечение на местните жители и туристите

Село Огняново съвсем скоро ще привлича туристи от страната и чужбина не само с минералната си вода и СПА процедури, а и с прекрасен парк. В момента тече усилена строителна дейност по изглаждането на зеления оазис. До края на август тази година трябва работата да приключи и да се сбъдне мечтата на местните хора да имат красив парк. Основната цел на проекта е подобряването на инфраструктурата и жизнената среда на територията на селото и създаването на по-благоприятни условия за отдих и развлечения на открито.

Паркът ще е „белият дроб“ на СПА селото, в което идват все повече гости. В зеления кът ще има множество алеи, хиляди цветя, десетки дръвчета и пейки, както и водно огледало. В района вече е направена детска площадка, предстои монтирането на спортни съоръжения за фитнес, както и на автоматична поливна система.

„Паркът ще е страхотна придобивка и за нас, и за туристите. От десетилетия мечтаем за подобна зелена зона в нашето село. Защото нашето бъдеще е туризмът. И трябва да предлагаме различни атракции на нашите гости”, твърди кметът на село Огняново – Димитрия Гюрова.

Минералната вода е богатството на селото, изворите са с много добри лечебни свойства. Никак не е случайно, че римляните създават наблизо града Никополис ад Нестум, тъй като съчетанието на термалните извори с планина Родопите е уникално. Огняново пък се превръща в целогодишна туристическа дестинация за нашенци и чужденци.

СПА селото Огняново строи красив парк за отдих и развлечение на местните жители и туристите СПА селото Огняново строи красив парк за отдих и развлечение на местните жители и туристите СПА селото Огняново строи красив парк за отдих и развлечение на местните жители и туристите СПА селото Огняново строи красив парк за отдих и развлечение на местните жители и туристите СПА селото Огняново строи красив парк за отдих и развлечение на местните жители и туристите

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене