Председателят на Общински съвет Благоевград – Радослав Тасков: Очаквам с общинска администрация да работим добре и се надявам, че ще съумеем във времето, което ни остава до края на този мандат, да променим политиката на конфронтация и противопоставяне…

Очаквам с общинска администрация да работим добре и се надявам, че ще съумеем във времето, което ни остава до края на този мандат, да променим политиката на конфронтация и противопоставяне.
Смятам още, че трябва да се поставят ясни цели пред общината, които да се опитаме да постигнем заедно – общинска администрация и Общински съвет.
Само така ще получим подкрепа от избирателите и ще заслужим тяхното доверие!
В предаването споделих още, че акцент в предстоящото редовно заседание на Общински съвет, на 30 юли, ще бъде приемането на новата общинска структура. Освен това ще разгледаме много други спешни задачи, които стоят пред местния парламент.
Една от тях е вземането на решение за увеличаване на бройките в групите в детските градини, като срокът е до края на месец август.
Почти всяка година се налага Общински съвет, със свое решение да увеличи максималния брой позволен в групите, така че всички деца да са обхванати и родителите да са спокойни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене