Хороскоп за 23 юли

ОВЕН

Последният работен ден за тази седмица се оказва малко труден и неприятен за вас. Трудности и спънки в делата ви могат да ви изнервят и по този начин да предизвикате собствената си “катастрофа” – ако сте оставили за днес да свършите всичко, което сте пропуснали през предните дни, ще претърпите неуспех. Бъдете внимателни.

ТЕЛЕЦ

Петък е натоварен в емоционален аспект за Телците. Чувствате се като във вакуум и предусещате само неуспеха си за деня. Може би точно това ви кара да бъдете търпеливи и изчакващи днес. Денят е успешен за дамите от Телец, особено за тези, които са свързани с бизнес – ще успеете в намеренията си. Вечерта ви очаква любовна авантюра.

БЛИЗНАЦИ

Днес вие сте раздразнителни и скандалджийски настроени. Освен да си навлечете неприятности, нищо добро не бихте могли да предизвикате по този начин. Денят предупреждава за служебни грешки от ваша страна. Не е фатално, но ако пренесете настроението си у дома, скандалът ви е неминуем и разочарованието голямо.

РАК

И Раците не са застраховани от грешки днес. Става дума за грешки във финансови операции. В изгодна позиция сте в петък, но това не бива да е причина за прибързани ходове или необмислено влагане на пари. В службата сте доста авторитетни и има подчертано доверие и афинитет към работата ви.

ЛЪВ

В петък Лъвовете се чувстват могъщи и са готови да извършат грандиозни дела. Само че това не е достатъчно. Денят по-скоро предупреждава към умерено и резервирано поведение, отколкото към търсене на успех и “блясък”. Днес не е добре да водите разговори с началниците си за увеличаване на заплатата.

ДЕВА

В петък Девите се чувстват потиснати. Вероятно вашата началничка е причина за недоразуменията в службата и незаслужено ниските ви доходи от професионалния труд. Съществува някаква интрига около служебното ви заплащане и макар че имате подкрепата на колеги, днес едва ли ще осъществите изискванията си. Успех в хазарта.

ВЕЗНИ

Добре ще се чувствате в петък, но и при вас има предупреждения за един малко комплициран ден. Възможно е да допуснете грешки с финанси, а при по-сериозни бизнесдела – напразни усилия от ваша страна. Вие сте търпеливи днес и ще усетите предпоставките за деня. Вслушайте се в интуицията си и не насилвайте нещата.

СКОРПИОН

Скорпионите са малко потиснати днес, вероятно поради умора. Денят не е подходящ при вас за разгръщане на широка дейност. Не са ви изяснени някои служебни обстоятелства и това може да ви доведе до грешки. В петък има вероятност да се разделите с някого от съдружниците си. Ще получите добро финансово предложение, не се впускайте в харчове.

СТРЕЛЕЦ

Макар че се чувствате силно трудоспособни, сте и малко объркани в петък. На служебното място напразно ще се опитвате да постигнете необходимото ниво за работа, още повече че неочаквано ваши врагове могат да предизвикат скандал. Внимавайте за такива хора и подходете деликатно в съответната обстановка. Неочаквани приходи на работното място.

КОЗИРОГ

Козирог са разстроени в петък и някои от вас нищо чудно да са болни. Става дума за временно неразположение, но това доста ще попречи на самочувствието и развитието на делата ви. Бъдете умерени в харчовете си през деня. Потиснете желанието си за срещи и контакти с приятели и колеги. Не се доверявайте прекалено на хората, както и не споделяйте плановете си.

ВОДОЛЕЙ

При вас проблемите в петък са свързани най-вече с дома ви. Много от вас, които имат за разрешаване квартирни проблеми, днес няма да успеят, поради спънки от различен характер. На пари и разрешаване на бизнес въпроси не разчитайте днес, но дори и да нямате желание, можете да предприемете среща с влиятелен мъж, който ще засвидетелства лоялността си към вас.

РИБИ

При Рибите се налага да потиснат амбициите си за деня. Не се напрягайте да свършите нещо важно на всяка цена, защото това заплашва и здравето ви. Има проблеми в службата, но и протежиране от страна на шефовете. Социалният ви статут е застрашен, въпреки неизяснените обстоятелства около заплащането ви, но крайният резултат ще е добър. Денят е подходящ за изясняване на взаимоотношения.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене