Скандално! Сайтът Нова Места разкри тайно писмо на червената шефка на социалното в Г. Делчев до Бойко Борисов. Недялка Цветкова доказан „йезуит“!

Cvetkova 1

Cvetkova 2Политическото лицемерие и чиновническото дебелоочие в действие.Разследващият екип на електронен вестник Нова Места успя да изрови от архивите с кореспонденция на ПП ГЕРБ – София писмо, написано и подписано от скандално известната Недялка Цветкова – все още действащият директор на „Социално подпомагане“ град Гоце Делчев. Писмото е писано преди 3 години и е адресирано от Цветкова лично до премиера тогава – Бойко Борисов. Решихме да го публикуваме, въпреки че то ще отврати всички хора, които познават Недялка Цветкова, но е крайно време да покажем истинските методи и инструменти в политическите назначения. Вижте, както обичаме да казваме, „едно към едно“ как жената, която от години се афишира като отявлен социалист, тайно е пристанала на опонентите на социалната идея – партия ГЕРБ и лично на Бойко Борисов, само и само да запази поста си на директор на „Социално подпомагане“. През годините Недялка Цветкова не един път е споделяла пред приятели и познати, че “ има дълга ръка“. Дали пък тази ръка не се изрязава в действията „нагоре лази – надолу гази“?! Колкото и да ви е трудно, уважаеми читатели, прочетете това писмо и си направете сметката на какво е готова една жена, за която видимо няма морал, кауза и ценности – има само интерес да си запази службата. Писмото е автентично, входирано в институцията, която Цветкова управлява и в ПП ГЕРБ – София. Специален поздрав за тези, кито я познават, а за тези, които не я познават – споделете, моля ви, заслужава ли такъв човек да се грижи за социалното подпомагане в Гоце Делчев?! Четете :

МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ                                               До

На                                                                                       МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

Р. България                                                                        НА БЪЛГАРИЯ

05.03.2012 г.

София

О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

ОТ

Недялка Димитрова Цветкова – директор на Дирекция „Социално подпомагане” Гоце Делчев

Уважаеми г-н Борисов,

Обръщам се към Вас с голяма болка и тревога от създалата се около мен ситуация, касаеща моята лична ангажираност и проява на отговорно отношение за постигане на успешни резултати, както по отношение на политиката на ПП ГЕРБ, така и в частност спечелването на кметските избори в община Гоце Делчев, в която надпревара участваше и г-н Георги Андонов.

Г-н Премиер, най-отговорно заявявам, че през изминалата 2011 година и до настоящият момент, въпреки влошеното ми здравословно състояние съм полагала неимоверни усилия да утвърждавам авторитета на ПП ГЕРБ. Присъствала съм на организираните срещи с местните ръководства в четирите общини – Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча, на които се обсъждаха и набелязваха конкретни инициативи, които биха довели както до успешна кампания, така и до успешни изборни резултати.

Смея да твърдя, че личния ми принос в тази посока намери изява в няколко общини. По моя идея за първи в гр. Гоце Делчев бе организирано обществено мероприятие за изява на деца и лица с увреждания под мотото „И ние можем” под егидата на ПП ГЕРБ, което бе прието с голям обществен интерес.

В гр. Хаджидимово също под егидата на ПП ГЕРБ бе организиран благотворителен концерт с участието на танцови и певчески формации с цел набиране на средства за скъпоструващо лечение на дете с увреждане. С част от набраните средства бе осигурен безплатен обяд на деца сираци от община Хаджидимово, на които бе дадена възможност да се докоснат до семейните традиции в боядисването на яйца. Мероприятията бяха отразени в местните медии, чрез които бяха популяризирани тези инициативи с хуманна цел.

В професионален план ангажиментите ми бяха в посока да осигуря трудова заетост на безработни членове на ПП ГЕРБ, с цел укрепване структурите на партията. По програми от Д „БТ” в Д „СП” гр. Гоце Делчев са наети 8 /осем/ броя лица, в това число 4/четири/ броя лица с увреждания и 3/три/ броя лица до 29-годишна възраст и 1 лице по НП „Нова възможност за заетост”. Член на ПП ГЕРБ бе назначен като социален работник към Дирекцията.

По моя инициатива и благодарение на личните ми контакти бяха наети от Д „БТ” по програми за заетост допълнително седем лица към други работодатели.

В контекста на горепосоченото публично афиширах лоялността и подкрепата си към ПП ГЕРБ, чрез поставяне на стратегическо място на собственото ми жилище на мащабен билборд с лика на кандидата за кмет от ПП ГЕРБ в община Гоце Делчев Георги Андонов.

Уважаеми г-н Премиер, с изложеното до тук в кратък и синтезиран вид смятам за напълно неоснователни и безпочвени обвиненията към мен, касаещи моята ангажираност и отговорно отношение към ПП ГЕРБ.

Уверявам Ви, че моите бъдещи действия ще продължат да бъдат насочени към реализиране целите и идеите в политиката на ПП ГЕРБ.

С уважение: Недялка Цветкова

НЕДЯЛКА ЦВЕТКОВА

НЕДЯЛКА ЦВЕТКОВА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене