ГЕРБ няма да ходят при Радев на консултации, причината е… ВИДЕО

Считаме, че вече се водят разговори между другите парламентарни групи, които имат желание да съставят правителство“, каза тя

ПГ на ГЕРБ – СДС няма да участва в провежданите в президентската институция консултации. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова по време на брифинг в Народното събрание.

Изненада! ГЕРБ няма да ходят при Радев на консултации, причината е... ВИДЕО

„Считаме, че вече многократно беше нарушен диалогът. Считаме, че вече се водят разговори между другите парламентарни групи, които имат желание да съставят правителство“, каза Атанасова.

Те трябваше да са в кабинета на държавния глава в 10,30 ч.

Президентът Румен Радев не може по никакъв начин да бъде легитимиран като обединител на нацията. Радев наруши този принцип, той раздели нацията и няма как да започне да ни обединява“, каза Даниел Митов.

По думите му Радев е назначил и инструктирал лично служебен кабинет с единствената цел пряко да участват в предизборната кампания. Целта им – да дискредитират ГЕРБ-СДС.

„Това не си го е позволил нито едни президент, което поставя огромни въпроси“, каза Митов.

Пред bTV Даниел Митов коментира, че трябва да видят кабинета на „Има такъв народ“, да разберат какви са уговорките с другите партии и тогава да решат дали да гласуват кабинета.

blob:https://www.facebook.com/7905e250-6e4b-4b15-933e-9d1c8ee8b7cf

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене