Костадин Костадинов: Имало някакви избори? В тази държава. Не ми пука, да ви кажа. Каква държава, какви избори? Когато вече НЯМА ТАКЪВ НАРОД!

Мечка нападнала млада жена в Родопите и едва не я убила. И няколко хиляди българи се подписали в петиция за подкрепа. На мечката, не на жената.
Пандемия от страховит вирус заля света. Включително и България. И хиляди българи опищяха обществото защо трябвало да спазват мерки? Безброй опозиционни политици отрекоха вируса. И мерките, наложени от правителството.
Агенцията по храните откри заразна болест по козите. Назначиха се мерки, включително евтаназия. И хиляди българи се подписаха в петиция за подкрепа. На козите на баба Дора, не на ветеринарните власти.
Чума по свинете…
Бонус – малус…
Не сме общество, драги мои приятели. Ние продължаваме и продължаваме все по-упорито да самоунищожаваме нашето бъдеще като народ. Все повече и повече разрушаваме политическата си система, институциите, правителствените органи, съдебната система и въобще всичко, което крепи конструкцията на една държава. Все повече и повече с някакво странно настървение убиваме надеждите и мечтите на младото поколение. Отдалечаваме техният хоризонт до неизвестност. на мода са лузери, нихилисти и мизантропи. Социалните мрежи сякаш отвориха кутията на Пандора и дадоха трибуна на всевъзможни „капацитети“ и „социални познавачи“.
В цялата история и съобразно всички изисквания на ветеринарната наука когато има епидемия, животните в определен регион се премахват. Стопаните се обезщетяват и баба Дора взема стабилна сума, надхвърляща пазарната оценка. За да се спре разпространението. Друг начин няма. НЯМА!
Така е и при пандемия. Единственият начин е изолация. Спомням си, когато бях болен от заушка през комунизма. Затвориха ме вкъщи, а на вратата поставиха червен кръст. За да се знае и да нямам контакти. Тук при ковида настана такава вакханалия, каквато не съм си представял. Защо Мутафчийски? Защо маски? Защо Арена Армеец? Защо, защо, защо… Защото Мутафчийски е командир на Военно – медицинските власти, които се обучават и тренират за такива ситуации, затова. Мутафчийски командва санитарните действия, а не лекува болните. Маските предпазват до 90%. Иначе защо ги носят при операции. В Арена Армеец трябваше да се обособи военно-полева болница, в която да се изолират заразено болни. Да се ИЗОЛИРАТ! А НЕ ДА ЩЪКАТ ПО ПОЛИКЛИНИКИ И БОЛНИЦИ!
До къде се докарахме всъщност? Да спасим мечката. Която нападна и рани човек. Човек! Жена! Майка! Аз съм ловец и знам, че ако една мечка яде месо, тя става стръвница. И трябва да се премахне, за да не напада овце, кози, коне. А най-вече, за да спасим да не нападне човек. Защото всички мечки в България не струват колкото живота на една ромка от Разлог!
Защо ли ги пиша тези неща? Имало някакви избори? В тази държава. Не ми пука, да ви кажа. Каква държава, какви избори? Когато вече НЯМА ТАКЪВ НАРОД!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене