Хороскоп за 17 юли

ОВЕН

Денят ви ще бъде изпълнен с трудности и настроението ви никак не е добро. Това се дължи на домашни проблеми, които за момента мъчно ще разрешите. Ще ви разгневят някои от приятелите, чиито идеи за постигане на успех в тези проблеми са доста неприложими. Днес активността ви на работното място е намалена.

ТЕЛЕЦ

Доста ядове ще ви създадат професионалните проблеми днес, но трябва да знаете, че начинът за тяхното разрешение се крие само в спокойния подход. При повечето от вас проблемите са свързани със служебни промени. Не разговаряйте с работодателя си, защото контактите ви са обречени на неуспех. Неочаквана новина.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците с големи усилия поддържат баланс в отношенията с околните. Но ако възникнат противоречия или в известна степен се чувствате незадоволени от отношението на другите към вас, не бива да го приемате сърдечно.

РАК

Много трудности възникват в събота пред вас и ще ви обезкуражат да действате по задачите за деня. Все пак не е лошо да потърсите съдействието на някой от вашите началници или просто обясните, че се сблъсквате с непреодолими пречки.

ЛЪВ

В събота родените под Лъв са енергични и действени, но не във всички случаи е така. Мнозина от вас все още се колебаят, но биха могли да направят известни стъпки по пътя към осъществяване на нов съюз или обединение. Вероятно днес няма да можете да постигнете напълно положителни резултати, но резултати ще има.

ДЕВА

Събота бележи нов развой за мнозина. През деня ще се сблъсквате с препятствия, които едва ли ще можете да отстраните днес. Проблеми от любовен характер. Внимавайте в интимните отношения – възможни са конфликти. Няма да се сблъскате с проблеми от финансов характер, но не предприемайте рискови операции.

ВЕЗНИ

Много от Везни днес ще пътуват, вероятно по делови задачи, но вероятността да постигнете успех е почти нищожна. Не са малко и онези от вас, които имат домашни проблеми и на тази база възникват противоречия и гняв. Може би това е всичко, което определя настроението на всички под знака в събота.

СКОРПИОН

Днес вие сте в добро настроение, но никак не е изключено то през деня да се помрачи. Възникват проблеми в различни сфери на живота ви и те като че ли тотално обхващат целия ви ден. Става въпрос за финансови трудности, неприятности от професионален характер, липса на полезни контакти и неочаквани промени при някои.

СТРЕЛЕЦ

Събота се оказва труден ден за Стрелец, като с най-много неприятности ще се сблъскате в контактите си, които сега са по делови въпроси. Не е изключено мнозина от вас силно да се разгневят, в такива случаи гневът не е добър съветник. Ще кажете или направите неща, за които по-късно ще съжалявате. По същия начин са делата на бизнесмените – множество проблеми. Удовлетворителни са днес любовните ви контакти, възползвайте се.

КОЗИРОГ

Основната причина за недоволството при родените под Козирог днес е психическото затормозяване, което в много случаи ви пречи за правилна преценка или правилни действия по делата. Повечето от вас са склонни към разбирателство, но много често съществуващите проблеми не позволяват да се стигне до такова. Съобразете се с чуждо мнение по бизнес въпроси. За някои пътуване ще донесе големи печалби.

ВОДОЛЕЙ

Пътуване е характерно и за родените под Водолей, но тук съществуват два варианта, различаващи се по възможности един от друг. Ако пътувате във връзка с лични дела, вероятността да постигнете успех е голяма. Но по въпроси от делови и професионален характер следват разочарования, тъй като възникват нови препятствия, които трябва да преодолявате.

РИБИ

Много от родените под Риби ще бъдат обезкуражени днес за действията си от сблъсъка с внезапно възникнали проблеми. Това ще накара мнозина от вас да пренебрегнат предстоящите задължения, но може би за момента това е най-доброто разрешение. На успехи можете да се надявате в контактите си през целия ден, където е необходимо да покажете добрите си намерения.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене