Радослав Тасков: Скъпи приятели, създадохме тази страница с цел непосредствена и бърза връзка с вас по въпроси, касаещи любимия ни Благоевград…

Скъпи приятели, създадохме тази страница с цел непосредствена и бърза връзка с вас по въпроси, касаещи любимия ни Благоевград.
Като председател на Общински съвет Благоевград имам нужда от вашата помощ в ежедневната си работа за развитието на града. Не се колебайте да публикувате мнения, забележки или препоръки по всичко, което касае работата на Общински съвет.
Разчитам на вас за сигнали за нередности, за проблеми или неудобства в квартала или улицата, на която живеете, работите или имате близки.
Ще публикувам тук важни за общността документи, които предстои да бъдат приети от Общински съвет. Ще разчитам и на експертно мнение за преписки, по които съветниците са разделени или не са убедени кое е най-доброто за гражданите.
Надявам се, че на тази страница ще има дискусии и предложения, които ще допринесат за развитието на Благоевград и благоденствието на всички ни!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене