Община Благоевград ще е реален и надежден партньор на ФК „Пирин”

Новоизбраният кмет Илко Стоянов присъства на откриването на ресторант „Зелената къща” и на фен магазина на ФК „Пирин” . Той бе посрещнат от футболистите и ръководството на „орлетата”. Всеки привърженик на благоевградския футболен отбор ще може да си закупи фен артикули и да се срещне със своите любимци в заведението, което впечатлява с новия си интериор и красивата обстановка за своите гости.

Илко Стоянов и президентът на „Пирин” – Таско Тасков, не пропуснаха възможността да обсъдят най-належащите стъпки на бъдещото партньорство между Община Благоевград и клуба. Акцентът в разговора им бе развитието на детско-юношеския футбол, както и бъдещето на масовия спорт сред подрастващите. Като символ на предстоящото по-добро партньорство с Общината футболистите ще носят на футболните си екипи емблемата на Благоевград.

 „Общината ще бъде реален и надежден партньор на футболни клуб. Вярвам, че „Пирин” ще ни радва през цялата футболна година. Пожелавам много успехи и здраве на футболистите, треньорите и ръководството. Аз ще бъда винаги насреща, когато трябва местната власт да помага на клуба. Само заедно можем да надградим направеното от собственика Пол Белогур. Това, което той прави за „Пирин”, е богатство за целия ни град. Затова е необходимо Общината да поеме конкретни ангажименти за по-доброто бъдеще на футбола и на спорта в Благоевград”, заяви Илко Стоянов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене