Connect with us

Новини

Община Благоевград ще е реален и надежден партньор на ФК „Пирин”

Published

on

Новоизбраният кмет Илко Стоянов присъства на откриването на ресторант „Зелената къща” и на фен магазина на ФК „Пирин” . Той бе посрещнат от футболистите и ръководството на „орлетата”. Всеки привърженик на благоевградския футболен отбор ще може да си закупи фен артикули и да се срещне със своите любимци в заведението, което впечатлява с новия си интериор и красивата обстановка за своите гости.

Илко Стоянов и президентът на „Пирин” – Таско Тасков, не пропуснаха възможността да обсъдят най-належащите стъпки на бъдещото партньорство между Община Благоевград и клуба. Акцентът в разговора им бе развитието на детско-юношеския футбол, както и бъдещето на масовия спорт сред подрастващите. Като символ на предстоящото по-добро партньорство с Общината футболистите ще носят на футболните си екипи емблемата на Благоевград.

 „Общината ще бъде реален и надежден партньор на футболни клуб. Вярвам, че „Пирин” ще ни радва през цялата футболна година. Пожелавам много успехи и здраве на футболистите, треньорите и ръководството. Аз ще бъда винаги насреща, когато трябва местната власт да помага на клуба. Само заедно можем да надградим направеното от собственика Пол Белогур. Това, което той прави за „Пирин”, е богатство за целия ни град. Затова е необходимо Общината да поеме конкретни ангажименти за по-доброто бъдеще на футбола и на спорта в Благоевград”, заяви Илко Стоянов.

Политика

След публикация в toppresa.com! Върнаха на работа юрист от Брезница!

Published

on

Публичността помага! След като през уикенда младият юрист от Неврокопското село Брезница, Муса Молла се оплака пред медията ни че е уволнен по политически причини, днес от него разбираме, че бил възстановен на работа. “ Благодаря ви Топ Преса. Вие не само сте, най-четената но и най-обективна и смела медия. Благодарение на вашата помощ, справдливостта възтържествува…” благодари ми младият експерт през сълзи. От своя страна се радваме че някой в държавата е проявил разум и е взел правилното решение. Припомняме от къде тръгна всичко: ТУК

Continue Reading

Политика

Предстои публично обсъждане на отчета на бюджета за 2020 г. на община Гоце Делчев

Published

on

На основание чл.140, ал.4 от Закона за публичните финанси и Наредба №11 на Общински съвет – Гоце Делчев,

Община Гоце Делчев

О Р Г А Н И З И Р А

публично обсъждане

на Отчета на бюджета за 2020 година на община Гоце Делчев включващ:

1. Отчет на годишния разчет за сметките за средствата от Европейския съюз за 2020 г..

2. Отчет на бюджетните средства за 2020 г..

3.Отчет на чуждите средства за 2020 г..

Публичното обсъждане ще се проведе на 12 август 2021 г. от 10.00 часа в залата на Общински съвет -.Гоце Делчев

Обявата за публичното обсъждане е публикувана на официалната интернет страница на община Гоце Делчев: www.gotsedelchev.bg на 28.07.2021 г.

За допълнителна информация и въпроси: тел.0888 006 080 (ц), в.2111 или 2041 всеки работен ден от 08.00 до 17.00 ч.

Continue Reading

Новини

Почина иконом Георги Веселински от Неврокопската епархия

Published

on

Упокои се в Господа
На 82-годишна възраст се упокои в Господа иконом Георги Стойчев Веселински, дългогодишен свещенослужител на Неврокопска епархия.
Роден 1939 г. той постъпва в Софийската духовна семинария, която по това време вече е преместена на гара Черепиш, през 1969 г. Завършва 3 годишния паралелен курс през 1972 г.
Ръкоположен е за сещеник през м. юни 1971 г. и до 1986 г. служи в родното си село Покровник. След това до кончината си служи на различни места в Неврокопска епархия.
Бог да го прости! Вечна и блажена да бъде паметта му!
Опелото ще бъде отслужено на 28 юли 2021 г. от 10:30 часа в храм „Св. Пантелеймон”, с. Покровник.

Continue Reading

Крими

Катастрофа в Благоевград: Две коли се сблъскаха на бул. „Св.св. Кирил и Методий“

Published

on

Два леки автомобила се удариха тази сутрин на  бул. „Св.св. Кирил и  Методий“ около 8:30 часа в час пик в Благоевград.

Най-вероятната причина за инцидента според думите на единия водач е, че той се е опитал да направи обратен завой и тогава е бил ударен от другата кола. На мястото бяха органите на реда и екип на Спешен център.

Полицаите регулират движението в района, тъй като двата автомобила са още на пътното платно.

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

ПОПУЛЯРНИ