БСП – Благоевград сами разглобиха предизборния си павилион

104703-bsp-premahvane-shatra-00Точно в 12 часа днес започна събарянето на незаконно построения обект на БСП на моста при Младежкия дом в Благоевград. От партията решиха да се съобразят с кметското разпореждане и сами започнаха демонтажа на павилиона, от който трябваше да открият предизборната си кампания днес.

Заместник-кметът по строителството Антоанета Робева и главният архитект на общината Васил Тинчев пристигнаха с кметската заповед в ръка и съобщиха на място, че павилиона трябва да се отстрани.

Антоанета Робева заяви, че БСП нямат разрешително за строежа на обекта, поставен на моста. В общината има постъпило само питане за разрешение за поставяне на шатра на ул. „Тодор Александров” №1. Тя уточни че въпросният обект не е шатра, а временен преместваем обект, за който има съвсем различни процедури за разрешение за поставянето му, които не се спазени.  

„Обектът, поставен вчера на моста, пречи на свободното преминаване на автомобили със специален режим на движение, като пожарни коли, линейки и полиция”, добави още Робева.

Представители на общинска фирма „Биострой“ бяха готови да изпълнят кметското нареждане и да премахнат незаконния павилион. От БСП Благоевград обаче започнаха сами разглобяването.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене