Община Благоевград набира преброители и контрольори за Преброяване 2021

Във връзка с Преброяване на населението и жилищния фонд 2021, в Община Благоевград се приемат документи за контрольори и преброители.

Най-подходящи са хора, които имат поне средно образование, занятие в икономическата и финансовата сфера, с технически познания и практикуващи социални дейности и администрация. Могат да кандидатстват студенти и безработни.

Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8.00 сутрин до 20.00 часа вечер, включително събота и неделя. Това е времето, през което те имат право да посещават домакинствата от техния преброителен участък. Преброителите ще се легитимират със служебна карта, издадена от НСИ.

Всеки преброителен участък включва около 200-250 души и 80 жилища. Един контрольор ще координира работата и ще отговаря за няколко преброители. Заплащането на преброителите ще бъде индивидуално и ще зависи от броя на преброените лица, жилища и сгради.

Кандидатите за преброители и контрольори могат да подават необходимите документи до 15 септември 2021 г. в деловодството на Община Благоевград, с работно време: от 8.00 до 12.30 часа и 13.00 до 18.00 часа. Необходимите документи са: Заявление, Автобиография  и Съгласие за обработване на лични данни. Образците могат да бъдат изтеглени от сайта на Община Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене