Стотици рокери с рев на мотори атакуват планините Рила и Пирин

Планините Рила и Пирин отново ще бъдат разтърсени от стотици рокери и техните мощни мотори Мото рок фест „Предел”. Домакин на атрактивното събитие, което ще се проведе от 30 юли до 1 август, е Община Разлог, а организатори са мотористите от благоевградския Мотоклуб „Пирински вълци”. Това ще е петнадесетото шоу на рокерите в местността Предел. Очакват се стотици любители на моторите не само от страната, но и от чужбина.

В петък вечерта те ще борят жегата със студена бира и ще се отдадат на забавни игри. В двете вечери рок банди ще забиват до първи петли на сцената. На 30 юли ще се изявят „Блус Трафик” и „Ер Голям”. За настроението на рокерите в съботната вечер пък ще се погрижат рок бандите „Ер Голям” с Twisted sister & W.A.S.P. трибют, „Фабричен Дефект” и „Елинор” с Рамщайн трибют.

Свещеник ще отслужи водосвет за здраве и благоденствие на всички в събота в 12,00 часа. Мотористите ще си пожелаят безаварийно пътуване по пътищата и ще опитат от обредната питка. След това ще направят почетна обиколка на град Разлог, за да дойде ред на адреналина с драг и стънт – зрелищно каране на мотор на ръба на разумното. Мотористите ще посетят и старата църква в село Добърско – „Свети свети Теодор Тирон и Теодор Стратилат”, построена през далечната 1614 година. С настъпването на вечерта отново ще е ред на игрите, купона и доброто настроение.

„Идват много хора, които искат да разгледат моторите ни. Ще има какво да видят – машини като „Хонда Шадоу”, „Ямаха Драгстар”, „Сузуки”, „Чопър”, „Харлей Дейвидсън”. Най-яките от нас ще премерят мускулите си на канадска борба, ще има турнир за най-забавна и за най-голяма татуировка, дартс от мотор, бутане на мотор назад, битка за най-шумна машина”, разкриха част от проявите рокерите от Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене