Атанас Камбитов: Някои хора защитават определени кандидати като Матросов и стигат дотам, че вместо да изпишат вежди, ще избодат очи….

Както и преди съм казвал, някои хора защитават определени кандидати като Матросов и стигат дотам, че вместо да изпишат вежди, ще избодат очи.
Много ми е интересно, ще се самосезира ли Окръжна прокуратура, след като личният PR на кмета, покрай всички превъзнасяния в стил „ОСАННА“, твърди, както става ясно от поста й в социалната мрежа, че са му търсени 450 000 лева, за да бъде „оправено“ делото за отстраняването му oт длъжност. Иначе казано някой от Съдебната система е търсил тези пари, за да остане кмет…
На това му се казва корупция!
Ако е така, тук възниква въпросът:
– Защо след като са знаели, нито кметът, нито въпросният автор на поста, не са подали сигнал до компетентните органи? Това е задължение по закон!
Твърди, че благоевградчани трябвало бъдат БЛАГОДАРНИ и затова трябвало да ПОДКРЕПЯТ…, защото делото, могло да бъде „оправено“ с техните пари, но не е! КОЛКО БЛАГОРОДНО! Т.е. това означава, че са създали практика, чрез която, с пари на Общината да се решават лични казуси, означава, че въпросната дама знае реда, практиката, начина, схемата…, явно не е за първи път!
Да караш хората да са благодарни за подобно нещо е повече от нагло и арогантно!
Който се чувства БЛАГОДАРЕН, нека гласува за….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене