Тържествено закриха учебната година в Трето основно училище „Братя Миладинови“

Закриване на учебната 2020/2021 г.

Измина още една учебна година, изпълнена с емоции и успехи за учениците и учителите в Трето основно училище „Братя Миладинови“. Година, в която отново се справихме с предизвикателството „обучение от разстояние“.

На 02.07.2021 г. в двора на училището  с тържествена програма бе закрита учебната 2020/2021 година. С много настроение и усмивки ученици, учители и родители отпразнуваха успешното завършване. Г-жа Мурджева, заместник-директор на училището, връчи свидетелствата за основно образование на седмокласниците. Двадесет ученици получиха грамоти и ваучери за отлично представяне в национални, международни конкурси и състезания и издигане престижа на Трето основно училище „Братя Миладинови“.

Г-жа Мурджева  поздрави учениците с успешното завършване. Пожела на седмокласниците да бъдат добри и честни млади хора, да поемат по пътя на мечтите си с увереност и отговорност, като достойни възпитаници на Трето основно училище. Благодари за всеотдайността, любовта и грижата на всеки един учител от екипа.

Ученичките Станимира Василева и Мария Малева от 7 клас прочетоха прощални слова към своите учители. Под звуците на песента „Един неразделен клас“, седмокласниците се простиха със знамето на Трето основно училище „Братя Миладинови“.

В края на тържеството знаменните групи предадоха и приеха знамето на училището.

Екипът на Трето основно училище „Братя Миладинови“, град Гоце Делчев пожелава на своите ученици приказно и вълнуващо лято!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене