На среща с жители на благоевградския квартал “ Еленово”, кандидатът за кмет Румен Томов посрещна Корнелия Нинова

На среща с жители на благоевградския квартал „Еленово“, кандидатът за кмет Румен Томов посрещна Корнелия Нинова, Румен Петков, Кристиян Вигенин, Георги Димов и Атанас Зафиров, които дойдоха, за да заявят подкрепата си.

Гостите заявиха, че тяхната подкрепа е безусловна, а Румен Томов е независим кандидат, който би могъл да акумулира подкрепа, както от леви избиратели, така и от хора с десни убеждения.

„Благоевград не се нуждае от промяна, промяната започна още през 2019, когато Томов беше избран. Той не беше кмет на властта, въпреки това успя да осигури инвестиции . Най-важното е, че е свободен от зависимости .“, категорична бе Корнелия Нинова.

Тя допълни още, че Томов е почтен човек, който спря корупцията и кражбите в община Благоевград и декларира, че застават зад него, защото е честен човек.

„Да кажем ясно, Румен не е кмет на властта, Румен е кмет на Благоевград .“, заяви Румен Петков.
Кмета на Благоевград трябва да е фигура, която не се притеснява да покаже приятелите си, допълни Петков. „ Екипът на Румен е ясен. Румен е лидер. Румен излъчва сила, достойнство.“, завърши той.
С кратка дискусия и набелязване на основните проблеми на квартала премина срещата. След като отговори на всички въпроси и даде да се разбере, че проблемите на квартала не са нови за него, инж. Томов, благодари на всички и закри срещата. С аплодисменти и пожелания за успех изпратиха кандидата гости и жители на квартал Еленово.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене