В Симитли обучават как се гласува с машина

10 дни ни делят от предстоящите парламентарни избори, на които ще се гласува изцяло с машини. Много хора са притеснени от този факт и по тази причина, от днес, в Симитли, започна обучителна кампания: „Как се гласува с машини“, организирана от кандидата за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС – Стефан Апостолов.

На площада, точно между сградата на Общинска администрация – Симитли и ресторант „Пирин“, с помощта на таблети с инсталирано електронно приложение, ще бъде демонстрирано как се упражнява правото на вот с машина.

Кампанията преминава при изключителен интерес, а екипът, ангажиран с обучението, ще бъде на разположение всеки ден. Можете да се отбиете през площада, за ви покажат как се гласува всеки ден от 08:30 до 13:00 часа и след 17:00 часа.

Екипът е готов да посещава и на място, за да покаже, че гласуването с машина не е сложно.

Всеки, който желае да подкрепи кандидата за народен представител – Стефан Апостолов, с което ще помогне за бъдещото развитие на община Симитли и ще може да вижда своя представител, в Народното събрание, всеки ден – в делник и празник, може да го направи, като гласува с № 5 за партия и № 122 за личност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене