Атанас Камбитов: Г-н Томов, много съм последователен в мнението и действията си! Не съм Ви подкрепял две години, още по-малко ще го направя сега!

Г-н Томов, много съм последователен в мнението и действията си!
Не съм Ви подкрепял две години, още по-малко ще го направя сега!
Не си спомням да съм казвал кого подкрепям, това са ваши изводи!
Истината е, че аз съм причината да има в момента избори в Благоевград, заради Ваша елементарна грешка и съм сигурен, че тези избори са единствено и само в полза на Благоевград, и благоевградчани, защото Вие сте тяхна грешка!
А сега, много накратко – обясненията, които правите са повече от несериозни, това означава, че не познавате самия процес. Обвиненията са в стил „2019 година“, но забравяте, че аз не съм участник в изборите.
Все пак ще отговоря на тези многогодишни лъжи, тиражирани от Вас, и от някои Ваши приближени на заплата, и не само.
Община Благоевград винаги е посрещала, обръщала внимание и давала пълна подкрепа на потенциалните инвеститори и не случайно във вчерашния си пост, за пръв път назовах и имена –Кутинова, Захари Хаджийски, Тодор Андонов, арх. Първанов, неговите български партньори, холандските представители и т.н. Всички тези хора са живи и здрави и няма никакъв проблем, който и да е, в това число и представители на медиите, да ги попита за отношението, подкрепата и „исканията“ на Община Благоевград, респективно на кмета.
Посочете един път някого, от който да е търсено, каквото и да е, и тогава ще Ви лъсне….
Лъжехте и продължавате да лъжете! Това е истината, а не е подкрепа за когото и да е!
Г-н Томов, дължите отговори на Благоевград!
Преди всичко трябва отговорите на благоевградчани:
1. Защо „обезглавихте“ Дирекция „Европейски проекти и програми“ в Община Благоевград? Не завършихте започнатите проекти, а последствията от това са санкции в размер на почти 10 млн. лв., санкции, които най-безочливо прехвърляте към предишния екип. Стигнахте дотам, прецедент, Общината сама да пуска сигнали до МРРБ, за да я санкционират и да прехвърлите отговорността на предишните, поради липса на административен капацитет. (Това е единственият случай в Р България)!
2. Защо не довършихте работата по почти готови проекти, с осигурено европейско финансиране, на стойност 50 млн. лева и де факто ги изгубихте? (за тези, които искат да четат справката е в Инвестиционна програма на Общината 2018-2019 г.).
3. Защо провалихте проекта за изграждане на подлеза в кв. „Грамада“, при положение, че към днешна дата можеше да бъде завършен и хората да имат съоръжение с осигурено финансиране от ЕС, воден единствено и само от интереса да угодите на фирмата, която Ви спонсорираше (офисът й е срещу единия край на подлеза)?
4. Кажете за прекратения договор с Оператора на депото и умишлената вреда, която нанесохте на Благоевград! Между другото кажете, че доказаната вина е 1 380 000 лв. и много скоро ще се сдобиете с обвинение на Спецпрокуратурата, та, ако Ви изберат може да ходим пак на избори и хептен да станем за резил!
5. Кажете за всички процедури относно поддръжка на депото и т.н, които са обект на разследване и са направени, така че да толерират определена фирма (Справка: bird.bg, разследвания)!
6. Кажете ще продължите ли застрояването на парк „Бачиново“, ангажиментите, които бяхте поели, финансовите отношения с бивши кметове и фирми, които Ви спонсорираха кампанията! Отговорът е ДА!
Спирам дотук, за разлика от Вас аз мога да говоря много и за разлика от Вас мога да го подплатя с факти и документи!
Аз, както винаги, много ясно съм заявил какво правя и как ще го направя!
Благоевградчани, ако искате да продължат лъжите, оправданията, бездействието, безвремието, безхаберието, хаоса, може да ги подкрепите в неделя!
Изборът и отговорността са Ваши!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене