Незаконен павилион на БСП взриви скандал в центъра на Благоевград, кметът Камбитов се разпореди: Събаряйте спешно, утре ще го блъсна

_thumbОгромна предизборна шатра цъфна в центъра на Благоевград в близост до офиса на БСП, незаконната постройка завзе половината от моста в центъра и цял ден бе обект на обсъждане.от случайни граждани, които обикаляха около временния обект. „Подобна наглост не сме виждали, коментираха за Struma.com представители на други партии ,разбрали, че БСП си строят шатрата без всякакво разрешително, сякаш мястото и центъра им е бащиния. Ето така се спазват българските закони, всеки си прави каквото иска и тази анархия започва от такива политици, говореха хората. Незабавно кметът на Благоевград Атанас Камбитов се е разпоредил ултимативно „Ако бялата шатра на БСП не бъде съборена до утре до 12 часа, то тя ще бъде принудително съборена с техниката на „Биострой“.

Утре политическите партии влизат в условията на предизборни битки, вероятно БСП са издигнали постройката, за да я използват за открит щаб и агитация.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене