Община Гърмен предоставя безвъзмездно на Полицейски участък – Гърмен, лек автомобил „Хонда“ за 10 години

Лек автомобил марка „Хонда“ модел „ЦЗ-В с описани в дарението номера на рама, двигател и рег. №   и цвят сив металик  предоставя безвъзмездно община Гърмен за нуждите на Полицейски участък –Гърмен .

Решението за предоставянето на автомобила за полицията в Гърмен ще бъде взето на предстоящото заседание на ОБС –Гърмен на 02.07.2021 година .

На основание чл.23,ал.4,т1 от ЗМСМАот правилника за организацията и дейността  на общински съвет и комисиите му  и във връзка с Решение №393 на Министерски съвет  от 1-ви юни 2021 за удължаване на срока на обявената извънредна епидемична обстановка заседанието на ОБС Гърмен ще бъде проведено онлаин.

Проекта за дневен ред на предстоящото заседание е от 33 точки и на него общинските съветници ще приемат още годишния отчет за 2020 година за изпълнение и дейностите на от община Гърмен ,заложени в Регионалната програма за отпадъците –РУСО  Гоце Делчев за общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово.

Съветниците  ще гласуват  още допълнение на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2021 година ,отдаване под наем на част от имот –публична общинска собственост в с. Балдево  и имот –частна общинска собственост в с. Дъбница .

Останалите точки от дневния ред на предстоящото общинско заседание на ОБС Гърмен в по-голямата си част са: прекратяване на съсобственост чрез продажби, продажби на  недвижима собственост в селата Ковачевица и  Огняново, продажби на имоти в Рибново, както и  за разрешения за изработване на ПУП-ове  за ново строителство в почти цялата община Гърмен .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене