Илко Стоянов: Аз съм човек на себе си и на Благоевград, заедно можем да поставим новото начало!

Кандидатът на ПП „Има такъв народ” за кмет на община Благоевград – Илко Стоянов, направи обръщение към своите съграждани в последния ден на предизорната кампания. Представяме ви го без редакторска намеса:

Уважаеми жители на община Благоевград,

Искам да се обърна към вас в края на предизборната кампания за кмет на общината. От сърце благодаря на всички, които вече се довериха на мен и моята управленска програма. Благодаря и на тези хора, които споделиха своите проблеми и надежди за развитието на нашия общ дом. Благодаря на младите за дръзновението, енергията и вярата им в по-доброто бъдеще на града ни. Благодаря за мъдростта и напътствията на възрастните. Благодаря и на хората по селата, че продължават да имат надежда за по-добър живот в своите населени места. Тук е мястото да ви уверя за пореден път, че аз съм човек на себе си и на Благоевград!

Затова и призивът ми към всички вас, жителите на община Благоевград, е да излезете и да гласувате на 27 юни. Този ден е най-важният за нас, защото ще определи бъдещето на нашия град през следващите повече от 2 години. Покажете, че ви е грижа за родния край.

Нека всеки прояви своята гражданска позиция. Всеки глас има значение. Гласуването е и лична отговорност на всеки един за развитието на община Благоевград. Направете го свободно и разумно, гласувайте със сърцето и съвестта си. Колкото повече от вас отидат да урните, толкова по-малко ще е значението на купения вот. Апелирам да не продавате гласа си, защото така продавате бъдещето на вашите деца и внуци. Не давайте на дилърите на гласове да отнемат вярата и надеждата ни за по-добри дни на нашата община. Трябва да сме добри и позитивни, за да намерим правилните решения за просперитета на Благоевград! Вярвам в мъдростта и разума на всички вас! Вярвам, че можем да дадем ново начало за Благоевград! НЕКА ГО НАПРАВИМ ЗАЕДНО!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене