Петокласниците Васил Адамов и Атанас Касапов от Трето ОУ в Гоце Делчев с първи места за съставяне на лого по проекти на Програма “Еразъм+“

Васил Адамов – ученик от VБ клас от Трето ОУ спечели I място за съставяне на лого по проект. Другият проект, спечелен от училището по европейската програма, е на тема „Common Heritage from Tradition to Future“. Атанас Касапов от VБ клас се класира на І място за съставяне на лого. Координатор на проекта е България, Трето основно училище „Братя Миладинови“ гр. Гоце Делчев.

Страни, участващи в проекта са: Хърватия; Турция; Румъния; Гърция. Ръководител и главен координатор международен проект за България е Ваня Тупарова – старши учител по английски език.

Да пожелаем на учениците успех и скорошни визити в тези държави.

Трето основно училище „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев започна учебната 2020/2021 г. с два спечелени проекта по Програма „Еразъм+“.

Проектите са по Ключова дейност 229 „Партньорства за училищен обмен“, Сектор „Училищно образование“, Програма „Еразъм+“. Единият проект е на тема „Don’t be a Cyberbully“. Координатор на проекта е Италия. Останалите партньори са: Португалия; Полша; Турция; Румъния и България. Проектът включва шест образователни работни срещи на учители и ученици.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене