Бащата на изчезналия преди 4 г. Иван подгорски: Съмнявам се в трима санданчани, че са убили детето ми, навлече си белята със страстта към казиното

IMG

Владо Подгорски, който е баща на криминалнопроявения санданчанин Иван Подгорски, наричан Володя, който изчезна безследно на 14.09.2010 г. в 12 ч. на обяд, про­говори пред репортер на „Струма“ за пръв път след сполетялото го нещастие. Отчаян, 75-г. Подгорски разказа:

„Около 1 месец след изчезва­нето на сина ми го обявихме за национално издирване. Вече 4 го­дини се навършват от изчезване­то му. Няма никакъв отговор от ин­ституциите и яснота по каква вер­сия се работи. Аз се съмнявам в трима човека от гр. Сандански, които са криминално проявени и най-вероятно те са убили сина ми, защото той имаше у себе си мно­го пари. Другата версия според мен е, че може да се е скрил в някоя държава, защото го притис­каха приближените му за пари, които той имаше да връща.

Стана нещо, ама не знам как­во точно. Майка му се поболя от мъка по него. 4 години вече е на легло. Ако някой го е убил, ще му се върне тъпкано, защото синът ми има две деца, които растат без ба­ща. Много ни тежи на цялото се­мейство, мира не намираме зара­ди цялата неизвестност около из­чезването на Володя.

В София бях в МВР и там ми казаха, че е пуснат за издирване, но няма никакви следи. Сигурен съм, че някой му е отнел живота по най-бруталния начин, но дано в най-скоро време убиецът да бъ­де открит и да си понесе заслу­женото. Мъката ми е толкова гол­яма, че не мога да я обясня с ду­ми. Сърцето ми се раздира. Какъв­то и да е бил Володя, от него мно­го хора ядяха хляб. Той беше и собственик на ресторант „Шатра­та“ в курортния град.

Имаше една лоша черта – че иг­раеше по казина и пилееше па­рите си там. Именно заради това си навлече и белята според мен…“, завърши отчаяно разказа възрастният мъж.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене