Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

Собственикът на кабелна телевизия Н. Благоев загина след удар с БМВ в бетонна стена на Е-79

Собственикът на кабелна телевизия в Кресна, 25-годишният Николай Благоев, загина в катастрофа на най-окървавената отсечка на международен път Е-79 край Долна Градешница, община Кресна.

Син на бизнес дама в екшън със стрелба пред ресторанта на личния бодигард на братя Галеви

Среднощен екшън със стрелба пред ресторант „Вардар“ в Дупница, собственост на личния бодигард на братя Галеви Янко Янков, Светослав Скендерски – Стенли и на убития преди време Николай Радев – Отвертката, вдигна на крак полицията.

Благоевград с най-дългата изборна бюлетина в страната, 247 напъват за депутати, 200 000 лв. харчим само за хонорари на членовете на РИК и СИК

Избирателите от Благоевградска област ще гласуват на предстоящите парламентарни избори с най-дългата бюлетина в страната, съобщи председателят на Районната избирателна комисия Мартин Бусаров.

Кметът Камбитов: С командира на Сухопътни войски ген. Боцев договорихме условията за прехвърляне на 67 дка в района на казармите

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов и началник-щабът на Сухопътни войски ген. м-р Андрей Боцев на среща в областния център на Пиринско са уточнили конкретните дейности, свързани с процедурата за прехвърляне на 67 дка площ в района на бившите казарми на община Благоевград.

„Вяра“

Кметът д-р Атанас Камбитов разкри: Откриваме големите обекти от инвестиционната програма за 8,9 млн. лева, пътният възел «Благоевград юг» дава възможност за изграждане на логистичния център

 „Голяма част от големите инфраструктурни проекти, които бяха заложени в инвестиционната програма на община Благоевград, са почти завършени и предстои да ги открием“. Това обяви на пресконференция кметът д-р Атанас Камбитов. През следващите две седмици поетапно ще бъдат открити новото кръстовище на бул. „Св. Димитър Солунски“, обновеният парк „Ловен дом“, въженият увеселителен парк „Коколандия“, туристическият информационен център и др. До пети октомври ще бъде готов и параклисът, който се изгражда до кръста над Благоевград.

Изборната бюлетина в Благоевград с рекордна дължина в страната, най-малко половин метър

274-ма кандидати за народни представители ще влязат в предизборна битка в 1-ви МИР – Благоевград. Те ще се борят за 11 места в 43-тото народно събрание.

Имащите право на глас на 5 октомври в Благоевградско са общо 316 429 души, което е с 3679 души повече от предишните парламентарни избори.

„Вероятно разликата в броя на избирателите идва от младежите, които тази година навършват пълнолетие“, коментира на пресконференция председателят на РИK – Благоевград Мартин Бусаров.

Адвокатът на Братя Галеви Гергов купува общинското кафе „Театъра”, иска го чрез конкурс от Общинския съвет, готов да стане и ОбС шеф в петък

Адвокатът на Братя Галеви – Йонко Гергов, общински съветник от Зелената партия, е хвърлил око на кафе „Театъра” на пъпа на Дупница. От времето на Братя Галеви той получи правото да стопанисва апетитното заведение, а сега е поискал от колегите си общински съветници да му разрешат да си го купи. Това е цел №1 на Йонко Гергов, след като седне в председателския пост на Общинския съвет.

Верижна катастрофа в центъра на Благоевград: Синът на собственика на „Панорама” потроши трабантчето на 85-год. Страхил Велячки, то нацели паркирано „Рено Клио”

Трабант предизвика тройна катастрофа в центъра на Благоевград.85-годишният Страхил Велячки от благоевградския квартал ”Еленово” се блъсна с трабанта си в паркиран автомобил „Рено Клио”, собственост на 42-годишната Весела Костадинова.

Ударът е предизвикан от блъсналия се в  трабанта автомобил, с марка MG, шофиран от 22-годишния син на собственика на заведение ”Панорама” в село Зелен дол.

Верижна катастрофа на 7 автомобила затвори Кресненското дефилеза часове, сред колите две на СОТ 

7 автомобила се сблъскаха вчера следобед в района на Кресненското дефиле и затвориха пътя за движение в двете посоки за часове. Във веригата на участниците в катастрофата зад първите два автомобила са два микробуса „Фолксваген“ на СОТ.  За щастие при верижната катастрофа няма пострадали хора, по колите са нанесени само огромни материални щети за стотици левове, информира пресаташето на полицията в Благоевград Йорданка Шаркова.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене