Представителни изяви на третокласници от ОУ Братя Миладинови в Гоце Делчев по проект „Подкрепа за успех“

Днес бе представителната изява на групата по математика в Трето ОУ „Братя Миладинови“ в гр. Гоце Делчев. Третокласниците категорично показаха, че познават числата до 1000. Презентираха знанията си за наученото по математика в трети клас, припомниха си чрез интересни презентации видовете триъгълници, изучените мерни единици, решаваха забавни текстови задачи, магически триъгълници. За финал решиха работен лист.
Всички участници в проекта – учители и ученици останаха удовлетворени от постигнатото.
Само преди дни пък,третокласниците от групата по български език и литература в Трето ОУ „Братя Виладинови“ в Гоце Делчев ,проведоха състезание „Знаете ли български език“.
Разделени в два отбора:/Глаголица/ и /Кирилица/ участниците показаха своите знания за строежа на българския език, частите на речта, правописа на думите, видовете изречения по цел на изказване. Демонстрираха умения за бързина на четене на непознат текст, както и рецитаторски способности.
Победата бе за отбор „Глаголица“ с 33 точки . Достоен бе и резултатът на отбор „Кирилица“ – 26 т. Изявата завърши със заслужена похвала за всички участници в групата.
Представителни изяви на групите по български език и математика по проект „Подкрепа за успех“ в ІІІ „б „клас са на тема „Какво научих по математика в трети клас“, „Знаете ли български език“.
Ученици от ІІІ“Б „клас с ръководител Катерина Щранкова през настоящата 2020/2021 учебна година усърдно работиха в групи по български език и математика по проект „Подкрепа за успех“.
Финалните занимания – представителни изяви се проведоха в рамките на графика за проектни дейности.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене