Ангел Джамбазки: Дискриминирано е традиционното семейство. На нормалните им се внушава, че са старомодни, никой не ги защитава, никой не им помага…

❌ Тази събота пред обществото излязоха две групи хора – едни, които лицемерно подсмърчат, че са дискриминирани, а всъщност налагат мощна и щедро спонсорирана дискриминация. И други, чиито свят и ценности, устояли с векове, са застрашени от абсорбирането им в една безсмислена и хищно агресивна модерност. Едните бяха си осигурили международна подкрепа и концерт с известни изпълнители, за да са сигурни, че ще са много. Другите бяха много заради идеята, която защитаваха.
❗Съобщено беше, че мисията на „София прайд“ е да се бори срещу дискриминацията на общността. Това в добавка към права, права и още права, които тази групичка от хора с пера, пискюли, токчета, перуки и грим към брадясали лица впрегна всевъзможни институции и хора, за да им ги изискат.
❌ Само че ситуацията се промени: Дискриминирано е традиционното семейство. На нормалните им се внушава, че са старомодни, никой не ги защитава, никой не им помага. Родителските права са ограничавани, руши се по позорен начин връзката между майката, бащата и децата им, а самите деца са под ударите на джендър идеологиите. Нормалността, неуважаеми, не е модна тенденция. Не сме старомодни, а нормални. Не искаме тази мерзост да превзема България. Заявихме го твърдо и силно на шествието в защита на традиционното християнско семейство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене