„Спортика“ приема в неделя „ЛП Суперспорт“ на стадион „Христо Ботев“

102718-sportika-devoiki-do-17-godiniБлагоевградският женски футболен отбор „Спортика“ ще играе домакинските си срещи през новия сезон на стадион „Христо Ботев“. Това стана официално факт вчера със сериозната помощ на кмета д-р Атанас Камбитов. Така „Спортика“ приема в неделя от 17:00 часа на благоевградския стадион вицешампиона от миналата година „ЛП Суперспорт“. Това е голямото дерби на първия кръг от шампионата при жените, тъй като един срещу друг излизат третия и втория от миналогодишното първенство.

Сред зрителите на стадиона ще бъде и Венидона Сърбинска, която няма търпение да подкрепи съотборничките си. Тя се възстановява много бързо от тежките травми и както Е79news писа се очаква още в края на есента да се включи в тренировките на отбора.

Във втория кръг момичетата от Благоевград гостуват на „Спартак“ във Варна, а до края на месеца имат още едно домакинство на стадион „Христо Ботев“.

През миналата година „Спортика“ стигна и до финал за Купата на България, където в Перник загуби от НСА с 1:4 не и без съдийска помощ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене