Другата седмица – нови директори на всички РПУ – та в Пиринско! На отчет всички дилъри на гласове!

Милост няма да има. Връзките няма да проработят. Старите приятелства не струват нищо. Новото правителство в лицето на вътрешнят министър Бойко Рашков действа кардинално.

Топ Преса от отлично осведомени свои източници разбра, че идвната седмица се задава смяна на всички директори на РПУ – та  областта. На мишената на Рашков са управленията в Гоце Делчев, Разлог, Петрич, Сандански, Кресна и др.

Временният началник на Второ полицейско управление в Благоевград ще бъде сменен също. Решението е на новоназначения преди седмица директор на Областната полиция Георги Кандев.

Заместникът на преместения неотдавна в Първо управление Красимир Уруджолов – Васил Петров, отговаря и за полицейския участък в Симитли. Той е от село Черниче. Към момента не се съобщава официално къде ще продължи службата си в МВР.

Първата задача на всички новозназначени директори на МВР, ще бъде – атака срещу всики дилъри на гласове. Хора задържани, наблюсдавани и разследвани за търговия на гласове ще бъдат привикани на отчет. Работата срещу тези с висящи производства и действащи преписки ще бъде засилена. Топ Преса разполага с информация, за решителността на министерството купуването на гласове в страната на задаващите се избори на 11 юли да бъде снишено до нула.

Очаквайте подробности

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене