Д-р Атанас Камбитов: Номер 21 отново е числото, с което ПП „Републиканци за България“ ще участва в интегралната бюлетина на предстоящите парламентарни избори

Номер 21 отново е числото, с което ПП „Републиканци за България“ ще участва в интегралната бюлетина на предстоящите парламентарни избори. Това определи жребият днес.
Вярвам, че няма нищо случайно!
Ние знаем, че в основата на успеха стоят ясни принципи и много работа, затова ние няма да разчитаме само на късмет. Ще продължим да работим за промяната и по-доброто бъдеще!
Имам пълно доверие в хората, с които сме заедно! Каузата е една!
Благодаря на всички, които ни подкрепят!
Да си пожелаем успех!

Републиканци за България отново е с №21 за предстоящите парламентарни избори

ПП „Републиканци за България“ е с №21 в бюлетината и на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 11 юли. За втори пореден път партията ни ще се бори за гласовете на избирателите под същия номер. Политиките, които ще отстояваме са същите и няма да престъпим принципите си.

Ще възстановим единството на нацията, ще реформираме съдебната ни система и ще работим за възстановяване на държавността.

Ще направим необходимото за въвеждането на ефективно електронно управление, чрез което ще постигнем по-качествено управление, по-ефективен бизнес, по-малко корупция, по-малки загуби на време.

Нека да допуснем във властта можещи хора, които се ползват с високо доверие в обществото. Професионалистите и експертите трябва да бъдат оставени да работят.

Противопоставяме се на политическата нестабилност, на която цялото общество е свидетел и ще продължим да отстояваме принципите си.

България днес има нужда от стабилност и единство. Основа на това могат да бъдат само ясните правила. Затова Републиканци за България е за държава с правила!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене