Мая Манолова в Благоевград: Борим се за третото място на парламентарния вот в Пиринско, то ще ни отива!

Мая Манолова ще води кандидатдепутатската листа на „Изправи се! Мутри вън!” на парламентарните избори на 11 юли в Благоевградска област. Над 80% в нея са хора от гражданската квота.

„Борим се за челните места, мисля, че трето място в област Благоевград ще ни отива. Имаме нашите решения на проблемите на града и региона, ще имаме достатъчно време отново да ги представим на хората. Няма да е новина нито едно от предложенията, които правим, защото ние многократно сме били на терен – Петрич, Сандански, Кресна Разлог, Банско, Благоевград. Листата ни е интересна, пъстра, с хора, които имат своите каузи, с експерти, доказани професионалисти. Но и с много млади хора”, заяви днес в Благоевград Мая Манолова, лидер на гражданската платформа „Изправи се.БГ”.

Тя увери, че е избрала да е водач в Благоевград и заради красотата на Пиринския край, и защото познава много добре проблемите на региона, на хората, на бизнеса. Като национален омбудсман, като председател на гражданска платформа е била нееднократно в Благоевград, стояла е заедно с активните граждани зад важни каузи – за чист въздух, срещу изсичането на гората, срещу некоректния бизнес, за повишаване на доходите и заплатите на работещите хора.

„Това е основният приоритет на „Изправи се. БГ” – повишаване на доходите на работещите българи. Защото работещите бедни в най-бедната европейска страна са огромен процент и това трябва да бъде преодоляно. Освен това в област Благоевград традиционно ПП ГЕРБ беше достатъчно силна, Благоевград беше брошката на ревера на ГЕРБ, крайно време е това да се промени и с активното участие на партиите на промяната”, каза още Мая Манолова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене