ИЗВЕСТНИ НЕВРОКОПСКИ ФАМИЛИИ СЕ СРОДИХА!

Известните неврокопски фамилии Карпатови и Кокови се сродиха. 24-годишната Илияна Карпатова каза заветното „да” на 30-годишния Атанас Коков на сватба за чудо и приказ в луксозен хотелски комплекс в Банско. На младото семейство кумуваха Христина и Илия Стаматови, пред които новобрачната двойка си даде клетва за любов и вярност. На тържеството бяха поканени над 150 гости от двата големи рода, а за празничното настроение се погрижи поп певицата Бояна Карпатова, която стана основен водещ на сватбения спектакъл, изпъстрен с традиционни народни обичаи и модерни ритуали.

Във вихъра на тържеството беше красивата булка, която бе ослепителна в сватбената си рокля. Младата неврокопчанка е от известния артистичен род на голямата оперна прима Марияна Карпатова, която е университетски преподавател в Ню Йорк, а сестра й Дона – певица в скандинавските страни. Младоженците работят в семейните фирми на своите родители. Бащата на младоженеца – Константин Коков, е собственик на най-големия автосервиз в Гоце Делчев, а на булката – Костадин Карпатов, има счетоводна фирма.

След паметното сватбено тържество младото семейство ще се отправи на интимно пътешествие в знакови български градове, подарък от туристическата агенция на майката на булката Елена Карпатова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене