Николай Шушков: Най-важно е да гарантираме честни и прозрачни избори и за кмет на Благоевград, и за парламент!

Николай Шушков бе назначен от Министерски съвет днес за областен управител на Благоевград. Той ще приеме поста утре ситрунта от досегашния губернатор Бисер Михайлов. Николай Шушков е икономист, бил е директор на митница „ Югозападна“, както и заместник-кмет в екипа на Лазар Причкапов в периода 2002-2007 година.

В периода 2009 г. – 2010 г. е заемал поста началник на Митница Югозападна България, а от 2005  г. до 2008 г. e бил началник на Митница Кулата. През 2021 г. е началник Митнически департамент на Thessaloniki Port Authority S.A. dry port Sofia – „ТПА“ София“ ЕАД. Висшето си образование е завършил в Полтавския университет по икономика и търговия в Украйна.

„Готов съм и дадох съгласие да поема тази голяма отговорност. За мен и екипа, с който ще работя, най-важно е да гарантираме честни и прозрачни избори. Става въпрос не само за парламентарните избори на 11 юли, но и за частичните кметски избори в Благоевград на 27 юни. Ще изпълним всички вменени ни от закона правомощия, за да направим перфектна организация на двата вота”, коментира за Илинден Прес Николай Шушков само минути, след като назначението му като областен управител стана факт.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене