Днес рожден ден празнува най-обичаният и успешен кмет на община Симитли Апостол Апостолов

Днес рожден ден празнува най-обичаният и емблематичен кмет на община Симитли Апостол Апостолов. Той е единственият,който гражданите наричат просто Поли. Обичат го, вярват му и знаят,че има ли проблем- Поли е насреща. Той винаги ще помогне с каквото може и светът ще обърне ,ако трябва ,но няма да изостави човек в беда.  Поли днес навършва 61 години, пети мандат е кмет на община Симитли, която от изостанала и селски тип превърна в един зелен оазис и желано място от бизнеса за развитие. Без да жали време и труд, той успя да направи една успешна икономическа зона от мястото на старото поделение. Вместо буренясал терен, в каквито се превърнаха старите казарми в страната, районът е инфраструкторно развит и превърнат в една модерна,икономическа зона, където предприятията построиха свои заводи и халета, а хора от няколко общини намериха работни места там.

А на път е осъществяването и на втората икономическа зона, за която и Благоевград завидя.

Селата на община Симитли продължават да придобиват все по-градски вид. Инвестират се средства издействани от кмета и екипа му и неслучайно точно тук се намира и първото евросело у нас-Черниче.

Общината може да се похвали и с най-развитата и социалната инфраструктура.

Затова днес кметът Поли може да се гордее с постигнатото.

 

Честит празник, Поли, бъди здрав и силен, давай напред и продължавай да реализираш мечтите си за една модерна община Симитли!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене