Безплатни очни прегледи в Гоце Делчев

Национална скринингова кампания за безплатни очни прегледи на Български лекарски съюз, Българското дружество по офталмология и Байер България

Български лекарски съюз, Българско дружество по офталмология и Байер България стартират Национална скринингова кампания за очни прегледи „Зрението е всичко! Прегледай се!“.

Инициативата цели да спомогне за диагностиката на най-честите социално-значими очни заболявания, да популяризира същественото значение на профилактичните прегледи и да информира обществото за важната роля на грижата на очното здраве.

Мобилният очен кабинет на „Зрението е всичко! Прегледай се!“ започва тримесечното си пътуване в различни градове на страната на 10-ти май, а кампанията ще продължи до 16-ти юли 2021 г. Офталмолози ще консултират безплатно деца и възрастни хора в различните градове в страната от 9 до 16 ч.

В град Гоце Делчев прегледите на възрастните хора ще се извършват на 13 май от 9.00 часа в мобилния кабинет, който ще бъде разположен на площад „Гоце Делчев“, а на децата – в Народно читалище „Просвета“ в същия ден и час.

Необходимо е предварително записване на желаещите на телефон 0988 365 143 във времето от 8.00 до 12.00 и от 13.00 до 17.00 часа. Записванията започват от днес и ще продължат до 12 май.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене