Без категория

Как се омърсява пагона?: Полицай от Сандански се прави на „Рамбо“ в ресторант, налита на бой на музиканти, псува, заплашва и удря съпругата си

_thumb

Поведението на ченгето записано на охранителните камери, който не вярва нека ги разгледа

Полицай от управлението в Сандански скандализира клиенти в ресторанта на известен хотел в събота през нощта. Костадин П. бил в заведението придружаван от съпругата си, пийнал порядъчно и решил, че всичко му е позволено. Започнал луда гавра с музикантите на известния в Петрич Щерю Бозукаря, карайки ги да свирят по негово желание. и обиждайки ги с най-цветущи епитети. На отказа им да се съобразяват с прищевките му, полицаят реагирал агресивно, започнал да се перчи бутал масите в заведението и крещял, което наложило да бъде изведен навън.

Съпругата му направила опит да спре пиянското му изстъпление, което го вбесило и той я блъснал и ударил. Цялата пиянска еуфория на ченгето е записана на охранителните камери на хотела. Извикани са негови колеги, които да го укротят. Музикантите, с които разговаряхме твърдят, че това не се случва за първи път „Толкова е на голямо с работата си, че буквално се гаври с хората, не се разбира от дума, този полицай. Нали им плащат да съблюдават обществения ред, не да го нарушават, коментираха те. Да, така е и докато колегите му спазват някаква колегиалност и прикриват нарушението такива ербапи винаги ще има. Е, да ама не!. Полицаят Костадин П. да внимава, че ние ще следим проявите му. Защото в полицията в Сандански работят съвестни и стриктни служители и е непростимо подобни зрънца, вероятно случайно попаднали в системата да уронват имиджа им.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене