„Пирин“ (ГД) губи Я. Тусонджиев до края на сезона

Янислав Тусонджиев може да отпадне от сметките на „Пирин“ (ГД) до края на сезона. Футболистът е мъчен от контузия трета седмица, а опитът му да заиграе на два пъти донесе само повече болка. Предстои нов преглед на халфа в столична спортна клиника, където ще бъде подложен на обстойни изследвания. За момента перспективите пред играча не са розови. Голяма е вероятността да претърпи операция, а възстановяването след нея ще трае най-рано до средата на юни.

Проблем преди оставащите 5 кръга в Югозападната Трета лига има и за Петър Лазаров, който в последните няколко мача бе с контузия, а състоянието му се променя на приливи и отливи. Травмата се обостри в домакинското поражение от „Марек“ миналата сряда. Халфът тогава игра на инжекции, но след няколко по-твърди единоборства напусна накуцвайки 7 минути преди края.

Днес се очаква окончателно да се разбере дали най-опитният сред неврокопчани ще може да излезе в предстоящата визита срещу „Банско“, на който няколко години бе капитан. Добрата новина е, че Иван Грънчаров вече тренира пълноценно с отбора след операцията, която претърпя през февруари. Под въпрос засега е Ибрахим Алим, който също се оплака след двубоя с „Марек“.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене