Дванадесетокласника Атанас Бекташев от НПГ « Димитър Талев» в Гоце Делчев – първи в Област Благоевград- се класира в Националното състезание по счетоводство

Вчера в Търговска гимназия,  Бургас се проведе Национално състезание по счетоводство, организирано от Министерството на образованието и науката.

В него  участие взеха  18 ученици от престижни  професионални гимназии от цялата страна, класирани в  първите места  на областния кръг на състезанието. В изключително оспорвана надпревара Атанас Бекташев от 12“Б клас“  от НПГ“ Димитър Талев“ в Гоце Делчев  се класира на престижното Второ място, само с две точки  след класиралия се на първо място.

НПГ общността за ореден ът изитват гордост  и от   успеха на поредният си възпитаник  завоювал   призово  място в  Национално състезанеи като  проведеното  в Бургас.

Поздравления и за учителите-ментори на Атанас Бекташев  които участваха в подготовката му  за състезанието  , а именно г-жа Мариана Керезиева и г-жа Марияна Попова! Вие произвеждате бъдещето! Пожелаваме още много успехи!!

!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене