Без категория

Местния печат

печат

В. „Вяра“

Инфаркт покоси 34-год. дървосекач от Гоце Делчев, Валери Славчев остави млада вдовица и две сирачета

Масивен инфаркт отне живота на 34-годишния Валери Славчев от Гоце Делчев в късния следобед в събота в дома му. На младия дървосекач му прилошало и докато близките извикат екип от Спешна помощ, мъжът издъхнал. Пристигналите на място доктори само констатирали смъртта, казаха потресени съседи на почерненото семейство. Според жителите на квартала Славчев бил здрав млад мъж, работел в частна фирма като дървосекач и се грижел за семейството си и двете си малки дъщерички.

С вино от Благоевградско и приветствие на кмета д-р Атанас Камбитов: София и Югозападен район готови за Европейска столица на културата 2019, журито решава на 5 септември

София и Югозападен регион представиха на компетентно европейско жури своя проект за Европейска столица на културата 2019. Българският град, който ще се бори за званието, ще стане ясен на 5 септември, когато журито ще определи своя фаворит между основните конкуренти – София и Югозападен регион, Варна, Пловдив и Велико Търново.

Светлин Танчев №1 в листата на „България без цензура“ в Пиринско, лидерът Рашко Динков извън класацията

Светлин Танчев ще води листата на „България без цензура“ в Пиринско. През уикенда във Варна бяха определени водачите на кандидатдепутатската листа на партията на Бареков. Изненадващо за местната структура лидерът на „България без цензура” в региона Рашко Динков въобще няма да бъде включен в листата.

С концерт на „Аполония” Ансамбъл Пирин закрива лятното си турне, готви концерт в НДК за 60-годишнината си

Със специален концерт на Фестивала на изкуствата „Аполония” в Созопол Ансамбъл „Пирин” ще затвори последната страница на лятното си турне. Спектакълът е насрочен за тази вечер и ще мине под надслов „Аз съм Пирин, мила ми земьо”.

Прославеният благоевградски състав започна лятното си турне с двучасов концерт на Първия международен фолклорен фестивал „Златен прах Челопеч” в село Челопеч, откъдето се върна с престижна статуетка.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене