Ангел Джамбазки: Не можем да си позволим на неоосманистката диктатура да се намесва на всяко ниво в нашата общност и със сигурност не можем да позволим да си мислят, че тази диктатура може да стане член на ЕС. Не на Турция в ЕС!

🚨 Така нареченият „диван гейт“ беше прост, но звучен шамар в лицето на ЕС. Когато позволите на ислямисткия диктатор да диктува правилата, получавате това. Простата истина е, че радикалният ислям не се интересува от правата на жените. И уважаеми колеги, Вие много добре знаете това. Така нареченият “диван гейт” ни показа огромното лицемерие на широко разпространената пропаганда на Истанбулската конвенция.
❌  Г-н Шарл Мишел, вече знаем две неща за Вас. Със сигурност не сте джентълмен и със сигурност имате смелостта на сладко малко пухкаво зайче. Вместо да се изправиш срещу Ердоган и да защитиш дамата в стаята, ти не направи нищо и беше унизен. Съвсем подходяща метафора за политиката на ЕС спрямо Турция.
❗Но уважаеми колеги, това се случва, когато не действате, когато се оставяте да Ви изнудват. Това се случва, когато не реагирате на агресията в Средиземно море. Това се случва, когато се опитвате да преговаряте с терористи и диктатори като Ердоган.
‼️ Не можем да си позволим на неоосманистката диктатура да се намесва на всяко ниво в нашата общност и със сигурност не можем да позволим да си мислят, че тази диктатура може да стане член на ЕС. Не на Турция в ЕС!


 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене