Скандалният банскалия Г. Кехайов-Фифи спипан да шофира „Фолксваген Пасат” с чужди номера

36-годишният Г. Кехайов-Фифи е спрян за проверка на улица „Патриарх Евтимий“ завчера. В хода на проверката е установено, че автомобилът е с поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС. Мъжът е задържан, а по случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.345, ал. 1 от НК.

Кехайов е стар познайник на полицията в района и многократно е задържан, като криминалното му досие е изпъстрено с различни по вид престъпления.

В края на 2017 година със същата марка и модел автомобил той бе заловен от полицията в Разлог с 38 грама хероин. Наркотиците бяха открити у лицето при рутинна проверка на автомобила му, спрян на ул. “Шаркьой” в Разлог. Той бе задържан със заповед за задържане до 24 часа в местното полицейско управление, а по случая бе образувано досъдебно производство.

Година по- късно, през лятото на 2018 година Кехайов заедно с двама други млади мъже от Разлог бяха задържани за поредица от кражби на дърва за огрев, извършени в частни домове и складова база в Банско.

Няколко години по-рано, през 2014 година, Фифи бе привлечен като обвиняем за отвличане и противозаконно лишаване от свобода на пастир, работил при баща му.

Случаят е от 2010 година, когато след съмнение за крадени крави от семейната им ферма Кехайов и приятели най-напред набиват, а след това оковават пастира с белезници за метална врата във фермата и го оставят там. Мъжът успява да се освободи и да подаде сигнал в полицията, а Фифи и приятели са задържани. Четири години след случая прокуратурата повдигна обвинение и внесе обвинителен акт в Окръжен съд – Благоевград.

През 2013 година баща и синове Кехайови влязоха в конфликт с Генерала на Джипсовете.в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене