С оригинален флашмоб „Елате с нас на бала!” абитуриенти от Белица поканиха класната

По оригинален начин тазгодишните випускници от 12 „б“ клас от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ в Белица поканиха на абитуриентски си бал своята класна ръководителка Яна Калоянова. „Елате с нас на бала!“ – този надпис и усмихнатите лица на зрелостниците посрещнали нищо неподозиращата учителка, която била извикана в училище в следобедните часове, извън работно време, с претекст, че са възникнали проблеми около организацията за предстоящия бал.

Сълзи от радост и огромно вълнение предизвикала неочакваната изненада у класната ръководителка на дванадесетокласниците. Докато успее да осъзнае случващото се, зрелостниците поднесли поредната порция вълнение- тематична торта с подобен надпис и оригинален букет цветя, аранжиран с балон с послание „За най-добрата класна“.

„Много беше трогателно и не очаквах нещо подобно. Обади ми се едно от момичетата, което се е заело с организацията около бала, и каза, че има някакъв проблем и трябва да се срещнем в училище. Изобщо не подозирах какво са намислили. Не можах да сдържа сълзите си, за пореден път успяха да ме изненадат и разплачат от щастие. Това са прекрасни деца и съм много щастлива, че те са моят клас. Сигурна съм, че ще успеят, защото са упорити, ученолюбиви и трудолюбиви“, сподели класната ръководителка Яна Калоянова!

Зрелостниците в Белица усилено се готвят за абитуриентския си бал, който е насрочен за 28 май. Всички са с надежда, че пандемията няма да им изиграе лоша шега, както на миналогодишните зрелостници, и ще успеят да отпразнуват подобаващо този така очакван за тях ден.

ЯНА ЙОРДАНОВА/в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене