В Световния ден на изкуството ,четвъртокласници от Първо ОУ в Гоце Делчев се докоснаха до картините, таланта и увлекателните разкази на художника –учител Димитър Сърбов

Учениците от групата за целодневна организация на учебния ден – 4“ А“и „Б“ клас, с учител Петя Пицева, отбелязаха Световния ден на изкуството.

Децата се запознаха с видовете изкуства според предназначението им и се убедиха, че светът би бил немислим и тъжен без красотата на изкуството.

Учениците се докоснаха до картините, таланта и увлекателните разкази на един невероятен художник  а именно , Димитър Сърбов, който е и учител по изобразително изкуство в прогимназиален етап на Първо ОУ Св.Св. „Кирил и Методий“ в Гоце Делчев.

 Г-н Сърбов  обеща, че  от следващата учебна година, има намерение  да  покаже на своите възпитаници всички тайни на изкуството в часовете си.

Под ръководството на г-жа Пицева, използвайки маслени пастели, малките художници рисуваха  красив морски залеза новото мото на группата което се роди днес е : „Красотата ще спаси света!“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене